collage
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Tokom leta voleli smo osvežavajuće, citrusne mirise, a sada je vreme za drugačije note koje bude osećaj topline i greju poput kašmira. Osnivač brenda „DedCool” i kreator istoimenog parfema, Karina Čas, otkriva nam koji parfemi će biti hit ove sezone.

Baršunasti, jaki, citrusni, sladunjavi… Bilo da ste verni jednom parfemu, ili pak volite da eksperimentišete i isprobavate nove mirisne note, verujemo da ćete među našim preporukama pronaći nešto vredno pažnje.

1) Ukoliko volite začinjene, citrusne note…

DedCool Uni-Sex + Vegan Fragrance

Za zimu su idealni parfemi bogatog, mošusnog, sladunjavog mirisa, svežeg podtona. Ovakvi parfemi najčešće se sastoje od zavodljivih nota pačulija, kleke, tamjana, ćilibara, smokve, vanile, ruže, limuna, bergamota… Ove kombinacije pružaju osećaj topline i ušuškanosti tokom hladnih jesenjih i zimskih meseci”, poručuje Čaz.

2) Ukoliko volite voćne arome…

Cacharel Yes I Am Eau de Parfum

Ovaj parfem najpre će vas osvojiti preslatkom bočicom, a zatim i uzbudljivom voćkasto-začinjenom aromom. Osvežavajuće note sočnih malina i mandarine, uz dodatak ćilibara i svežeg poljskog cveća čine ga idealnim kako za dan, tako i za veče.

3) Ukoliko tragate za puderastim mirisom cvetne arome…

Victoria’s Secret Tease Rebel Eau de Parfum

Zahvaljujući neobičnoj kombinaciji divlje ruže i ljubičicinog lista sa jedne, i slatkastog mošusa sa druge strane, ovaj parfem pogoduje i buntovnom, ali i nežnijem karakteru. Stoga, ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, ovaj parfem je idealan za vas.

4) Ukoliko tragate za toplom, drvenasto-mošusnom notom…

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette

Na prvi pogled, pomislili biste da je ovo parfem svežeg, cvetnog mirisa. No, kada ga pomirišete, shvatite da je u pitanju kombinacija močvarne jagode, krasuljka, mošusa i tople, drvenaste note koja će vam tako prijati kada krenu tmurni jesenji dani…

5) Ukoliko volite toplu aromu vanile i mošusa…

Commodity Gold

Ko bi odoleo očaravajućem koktelu čilibara, vanile i kremastog mošusa koji ostavlja raskošan miris na vašem telu… Ne samo da ćete dobiti brojne komplimente na račun njegovog bogatog mirisa, već ćete se u isti mah osećati vrlo zavodljivo i ženstveno. 


Lisca Bella: Nov i nevidljiv veš iz Lisce collage Najbitnije je osećati se dobro u svojoj koži collage Zašto su „loše” devojke srećnije od „dobrih” collage Šta svaka devojka treba da spakuje u kofer za letovanje · · · · ·