photo-1471377375227-29eb574e942b
U VAZDUHU · urban flash

„Ništa nije sigurno, osim poreza i smrti“ glasi čuveni citat Bendžamina Frenklina. Nije da se ne slažemo sa njim, ali postoji još mnoge stvari u ljudskom životu koje su neizbežne. Ovoga puta ćemo se koncentrisati na one vezane za muškarce.

Poricanje realnosti je možda opcija za ljude slabijeg karaktera, ali ako vi želite da idete kroz život bistrog uma i sa obe noge na zemlji, bolje je na vreme pripremiti se na sve što vas neizbežno očekuje.

1. Pre ili kasnije ćete oćelaviti

Jednog dana u bližoj ili daljoj budućnosti više nećete moći da sakrijete da ćelavite. Čak i češljanje u stilu Trampa vam neće pomoći. Jedino vam preostaje da obrijete glavu i pustite bradu kao Stejtam, a ako ste baš nesigurni, uvek možete da uradite transplataciju kose u stilu Ilona Maska.

2. Jednog dana ćete… umreti

Ne bismo želeli da vas rastužimo, ali vaša kosa nije jedino u vezi sa vama što ima rok trajanja. Svi znamo da će bubašvabe i Kit Ričards biti poslednji na zemlji nakon apokalipse, ali za nas ostale, smrt je neizbežna kao novi selfi Kim Kardašijan.

3. Nećete biti najbolji u svemu

Većina ljudi neće biti najbolja u jednoj stvari, a kamoli u svemu. Budite srećni da neko misli da ste dovoljno korisni da bi vam davao platu svakog meseca, a za ostalo ne vredi brinuti se.

4. Lepota vaše partnerke će sa godinama izbledeti

Izabranica vašeg srca neće uvek biti mlada i lepa. S druge strane, nije da će ona uživati da se svako jutro budi pored vaše ćelave glave.

5. Preživećete mnoga razočaranja

Očekujte patnju i bol. Snovi vam se neće ispuniti, osoba koju volite vam najverovatnije neće uzvratiti ljubav, a iritantni i lenji kolega koji sedi preko puta u kancelariji će sigurno dobiti unapređenje umesto vas. Sve je to deo života i što pre se pripremite na neizbežna razočaranja, to ćete se lakše nositi s njima kada dođu na red.


page-bezobrazne Slike koje otkrivaju da li imate pokvarenu maštu cover www.popsugar.com Najzabavniji kostimi za „Noć veštica“ 796612e7-2eb6-42b0-8034-0cf1924b450f-couple-having-a-quiet-moment Ovi znaci pokazuju da ste prerano ušli u novu vezu naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama · · ·