Interaktivna tabla
PULS GRADA · aktuelno

Povodom 50 godina postojanja brenda Plazma, jednog od najomiljenijih domaćih brendova, kompanija Bambi donirala je 50 interaktivnih tabli za 50 osnovnih škola širom Srbije. U pitanju je Vision Interactive Touch ’’87 – domaća interaktivna tabla druge generacije. Tabla poseduje ugrađeni interaktivni sistem najnovije generacije koji se povezuje sa računarom i video projektorom, čineći moćan komplet.

Sadrži inovativni obrazovni softver Vision Studio sa širokom paletom alata koje se mogu koristiti tokom nastave. Uz mogućnost upotrebe pisaljke, koja se isporučuje uz tablu, kao i pisanja dodirom prsta, može se koristiti i Dual Touch sistem, koji se koristi na smart telefonima. Reč je o jednoj od najvećih donacija poslovnog sektora u obrazovni sistem Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Prema rečima Bojana Raduna, generalnog direktora kompanije Bambi, ovo je jedna od najvrednijih donacija koje je Bambi dao u 50 godina postojanja, a svakako jedna od vrednijih u obrazovni sistem Srbije. On je dodao i da je kao jedan od najomiljenijih domaćih brendova, Plazma uvek bila deo svake porodice, pa zato i na ovaj način uzvraća zahvalnost svima koji su uz nju sve ove godine.

Nakon konferencije, mediji i gosti mogli su da se upoznaju sa prednostima interaktivne table, i sa njenom praktičnom primenom na času, kao i da od nastavnika i đaka čuju prve utiske o savremenom načinu rada i predavanja.

Pedeset modernih interaktivnih tabli predstavljaju drugu generaciju tabli proizvedenih u Srbiji. Tabla sa ekranom na dodir od 87 inča, u novoj verziji sjedinjuje optičko-lasersku tehnologiju, a sadrži i zaštitnu foliju koja štiti od mehaničkih oštećenja. Tabla poseduje ugrađeni interaktivni sistem najnovije generacije koji se povezuje sa računarom i video projektorom kako bi nastava bila što kvalitetnija.

cover Halloween: Otkrijte tajne „strašnog“ praznika one-legged-man-halloween-costume-josh-sundquist-11cover Ovaj paraolimpijac nas svake godine inspiriše svojim kreativnim kostimima za Noć veštica Naš život u četiri zida Kako izgleda kada čitav život provedete u svoja četiri zida? Lindex Srbija Lindex promovisao grudnjak s protezom · · · · ·