BeFunky-collage (1)
PULS GRADA · lepota

Francuskinje važe za žene sa najviše stila kojima se divi ceo svet… Njihov ležeran pristup kako životu, tako i modi i izgledu, jednostavno pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim… Bilo da su poznate influenserke iz Pariza, ili obične devojke koje ćete sresti u nekom drugom francuskom gradu, one će vas očarati prirodnim izgledom i nonšalancijom svojstvenom velikim hedonistima. One se ne zamaraju komplikovanim kozmetičkim tretmanima, ali ni zahtevnim frizurama – jednom rečju one su šik.

Francuskinje teže minimalizmu i jednostavnosti u životu, te tu mantru dosledno primenjuju i na svoj izgled. Prepoznatljive po dugim šiškama, razbarušenoj kosi ili nemarno napravljenoj punđi, svaka od njih ima ono nešto, te vam u galeriji otkrivamo koje su to frizure koje one najčešće biraju, a koje ih čine très chic!

1. Neuredna punđaOtvori galeriju

Loreal oči Šminkanje braon očiju korak po korak cover www.pamper.my Kako da upotrebite pivo da biste bili lepši collage Trendi boje kose za zimu City magazine Dragana Laserska epilacija u estetskom centru Dermaville · · · · ·