Andy Milonakis
U VAZDUHU · pop trash

Nakon odabranih WTF filmova, evo i vrhuške YouTube klipova koje su manje ili više opaljene i dokone osobe snimile u svojim spavaćim sobama. Imamo tri muzička i tri dramska dela.

1. Andy Milonakis – The Super Bowl Is Gay

Otvaramo klasikom iz praistorije omiljenog sajta za gledanje video sadržaja, sa znatno višim WTF koeficijentom od savremenika Garyja Brolsme, poznatijeg kao Numa Numa Guy, kome je mesto na listi izmaklo za dlaku. Veliki Andy Milonakis je sam po sebi WTF pojava – u trenutku objave ovog videa gazio je tridesetu, ali je zbog manjka hormona rasta izgledao i zvučao kao tinejdžer. I danas je ista situacija, uprkos tome što je nedavno proslavio 40. rođendan.

2. Leave Britney Alone

Kraljica web-šmizli Chris Crocker ima iza sebe bezbroj pokušaja da kojekakvim imitacijama i gostovanjima privuče pažnju gledališta, ali će ostati upamćen po svom jedinom videu u kojem, po sopstvenom priznanju, nema ni trunke glume. Veličinu ovog legendarnog ispada prepoznao je i Weezer, kome je spot za pesmu „Pork and Beans“ , u kome je učestvovao i Chris, doneo nagradu Grammy.

3. Mama izbrisala sinu WoW account

Čak i da je sve namešteno, a nije da ne postoji mogućnost, preostaje nam samo da skinemo kapu ovom ekspresivnom junoši za umetnički dojam. No, život je lepši ako verujemo.

4. Čudni basista iz Japana

Slede dve epohalne izvedbe na bas gitari. Najpre odlazimo u Japan, bez kojeg ne može da prođe nijedan tekst koji se klanja čudaštvu. Pošto (još) ne znamo da čitamo japanski, možemo samo da dedukujemo da je ovaj gospodin najpre naučio da svira bas, a onda stvorio alter-ego manga junakinje kojoj ne prijaju veće količine mleka. I ono najvažnije, što više nije dedukcija već aksiom – gospodin ubija kako svira!

5. Dalibor – Cirkus u gradu (bass cover)

Momak čiji se YouTube account zove „petar dabic“, te zaključujemo da je to i njegovo ime, okačio je mali milion sobnih klipova sa coverima raznoraznih numera. Među njima se izdvaja omaž čuvenom Daliboru, odsviran gotovo bez greške (promašeni ton A na 2:30), ali i bez facijalne ekspresije, koji mu je doneo mesto na našoj prestižnoj listi.

6. Randy Quaid i supruga potpuno zastranili

Stariji i, prema subjektivnom mišljenju autora teksta, gotivniji od braće Quaid, poslednjih pet godina nije snimio ništa… osim ovog i sličnih klipova koji su učinili da njegove kolege Nick Nolte i Gary Busey izgledaju  kao Macaulay Culkin… kad je bio mali. Uživajte!

Svemir Neka svemir čuje (YU pop-folk-rok) nemir: Deset zlatnih podviga PGP RTB Šta je buka bez PGP zvuka??? Kako izgledaju bez šminke Bez šminke one izgledaju ovako I oni su išli u školu I oni su išli u srednju školu ·