BUNDLE_17X01NAZB36X01NAZB_Zoom_F_1-600x900
PULS GRADA · moda

Iako su odela najčešća garderoba zaposlenih muškaraca, ove sezone modni kreatori su odlučili da stanu na stranu žena i podrže ih u borbi za sticanje ravnopravnijeg položaja u poslovnom okruženju. Kao rezultat, na scenu stupaju žene u odvažnim šik modelima, a u slučaju da do sada niste nabavile svoj komad za posao, vreme je da na rasprodajama kupite komade koje ćete sa zadovoljstvom nositi narednih nekoliko meseci.

Autorka bloga Career Girl Daily, Elizabet Smit se više puta našla u situaciji da ne zna šta da obuče za posao, pa je u želji da uskladi svoje odevanje na poslu s tim kako se oseća, a osećala se vrlo moćno i dominantno, počela da nosi klasična odela.

Izgleda da je Elizabet bila u pravu kada je o odelima reč, jer se taj trend vratio na velika vrata, i to u svom najlepšem izdanju. Zavodljive pastelne nijanse u kombinaciji sa muškim krojevima čine da se osećate moćno, ali sa druge strane vrlo sofisticirano i ženstveno. Zvuči kao dobitna kombinacija, zar ne?

U galeriji pogledajte neke od Elizabetinih favorita, i odaberite zanimljiv model za sebe.

Nežno rozeOtvori galeriju
IMG_6890 City letnja preporuka #90: ZOA Handmade narukvice page-cover 10 najšokantnijih Madoninih odevnih kombinacija tokom godina Aleksandar Damnjanovic1 City letnja preporuka #23: Tabanica – Lakoća koraka i življenja vans gog naslovna Nova Vans kolekcija obradovala ljubitelje umetnosti · · ·