landscape-1461769134-20160427-comp
U VAZDUHU · urban flash

Čini se da gotovo svaki dan naučimo nešto novo o našim omiljenim zvezdama, od toga šta vole najviše da jedu, pa do njihovog trenutnog finansijskog stanja. Ipak, često se dogodi da su najčudesnije činjenice vezane za njihovu mladost. Iako mnogima deluje da su poznati uglavnom rođeni sa srebrnom kašikom, stvarnost je malo drugačija. Naime, veliki broj njih je napušten od strane svojih roditelja. Saznajte više informacija o 6 takvih poznatih ličnosti u tekstu koji sledi.

1. Nikol Riči

Nikol je odgajana u Kaliforniji u porodici muzičke legende Lajonela Ričija i njegove žene Brende. Pretpostavlja se da su njeni biološki roditelji bili prijatelji ovog bračnog para, ali te glasine nikada nisu zvanično potvrđene.

2. Debi Hari

Pevačica grupe Blondie je usvojena od strane Ričarda i Ketrin Hari. Pre nego što se proslavila u pop muzici, pevala je u crkvenim horovima u Nju Džerziju, gradu u kome je i odrasla.

3. Merilin Monro

Merilin Monro je dete samohrane majke, ali je svoje detinjstvo provela u različitim hraniteljskim porodicama. Kada je imala 11 godina, porodični prijatelj Grejs Meki Godar je postao njen legalni staratelj.

4. Džejmi Foks

Poznatog glumca je usvojila njegova baba sa majčine strane, koja mu inače nije biološki rod budući da je ona pre toga usvojila njegovu majku. Sa svojim roditeljima se nije mnogo viđao tokom odrastanja u američkoj državi Teksas.

5. Frensis Mekdormand

Frensis je omiljena glumica braće Koen i mogli smo da je gledamo u nekim od njihovih najboljih filmova kao što su Fargo, Krvavo prosto i Ave Cezare. Rođena je u Čikagu, ali i je u ranoj mladosti usvojena od strane kanadske porodice Mekdormand, s kojom je često menjala mesta stanovanja.

6. Rej Liota

Zvezdu Dobrih momaka su usvojili Meri i Alfred Liota, kada je Rej imao svega 6 meseci. Njegova sestra Linda je takođe usvojena. Najveći deo detinjstva su proveli u Njujorku.

pagecover Verovatno ne znate stvarnu funkciju ovih pet stvari pagecover 6 najbogatijih ljudi na svetu pexels-photo-299863_cover 5 stvari koje nas čine manje atraktivnim landscape_nrm_1416582856-covers-lead Urnebesne naslovne strane „ljubića“ · · ·