Online shopping (foto: tarot-lehrerin.com)
U VAZDUHU · tech/web

Na našem tržištu poslednjih godina, pritajeno i nedovoljno vidljivo, postoji nekoliko platformi za online kupovinu. Platforma Tako Lako, postoji već desetak godina, ali je tek sada unapređena tako da nudi mnogo razloga da ubuduće kupujete putem Interneta. Ona nam je zapala za oko, pa smo analzirajući je došli do šest razloga zbog kojih mislimo da je ovakav vid kupovine budućnost poslovanja čak i u Srbiji.

Evo zašto bi svako makar jednom trebalo da proba ovakav način kupovine:

1. Na jednom mestu možete pronaći mnogo toga

Pojedini proizvodi prodaju se samo u drugim zemljama ili gradovima, a kada kupujete preko interneta nije potrebno da putujete- sve je tu, na jednom mestu. (Na Tako Lako sajtu možete da pronađete veliki broj kategorija koje zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca) Uz to, na ovaj moderan način, a uz pomoć savremene tehnologije ne morate da se zavlačite po rafovima, na protiv, samo kliknete i vaše je.

2. Nema nasrtjivih prodavaca, sve je jasno objašnjeno i opisano

Ponekad prodavci mogu da budu navalentni ili da vas ne razumeju najbolje, dok kupovinom putem Interneta većinu posla završavate sami, uz eventualne online sugestije. Nema uzaludnog čekanja da vam neko pronađe nešto u magacinu, ili proveri ima li dotičnog artikla na stanju! A Tako Lako nudi efikasnu pretragu i modernizuje dosadašnji način kupovine. Osim toga, opisi, kao i fotografije proizvoda u mnogome vam mogu pomoći da odlučite za šta želite da se opredelite i potrošite svoj novac.

3. Rasprodaje i popusti su češći a nema gužve

Rasprodaje u klasičnim prodavnicama postaju prava noćna mora. Za razliku od njih u online prodavnicama popusti i akcijske ponude traju tokom čitave godine, a kupovati se može uvek, bez obzira na radne i vikend dane! Tako Lako online prodavnica postaje članica Nelt grupe, čije ime garantuje najviše standarde sigurnosti i kvaliteta usluge.

4. Insomnija više nije najgora noćna mora

Kad imate problema sa nesanicom obično surfujete Internetom. Upravo zato je online kupovina zgodna, jer u svakom trenutku, pa čak i onda kada ne možete da zaspite možete da pronađete način da se kvalitetno zabavite.

5. Saveti i napomene drugih kupaca uvek mogu da pomognu

Saveti drugih koji su bili zadovoljni onim što su kupili je uvek dobrodošao. Uz to, oni mogu da vam skrenu pažnju na stvari o kojima možda niste razmišljali. Na primer, koji broj patika vam je odgovarajuć, ili da li je veličina nekog proizvoda standardna ili nije.

6. Možete kupovati gde god da ste, potreban vam je samo pristup Internetu

Vreme je danas verovatno najskuplji proizvod koji se teško može kupiti. Ali pametno raspoređeno vreme pruža nam osećaj zadovoljstva. U pauzi na poslu nije potrebno da istrčavate i kupujete ono što vam je neophodno. Ne morate da mrdnete sa radnog mesta, a nabavili ste ono što želite. Zahvaljujući novom i unapređenom načinu poslovanja, Tako Lako, na primer, kupcima nudi mogućnost da u određenim Corner Shop-ovima besplatno preuzmu kupljenu robu bez plaćanja dostave!

Postani zombi Postani zombi uz novu Fear Yourself mobilnu aplikaciju Samsung pametni satovi Samsung: Novi model pametnog sata Gear S3 Honor 8 Novi Honor 8 stiže u Srbiju guo Najbolji igrači Premijer lige u igrici FIFA 17 ·