250f92_8ce996c426194592909f440d83f9ef69.jpg_srz_1696_858_85_22_0.50_1.20_0
PULS GRADA · sport&rekreacija

Nekada ste redovno vežbali, išli na trčanje vikendom i bavili se sportom, a sada ceo dan provodite na kompjuteru i pametnom telefonu. Zvuči poznato? Možda je baš rešenje da preko tih uređaja vratite entuzijazam za fiskulturu praćenjem nekih od ovih Instagram naloga.

Verujemo da će vam se motivacija ubrzo vratiti kada pogledate slike i klipove izvajanih tela, zanimljivih vežbi i uvek ukusnih, ali i zdravih obroka, koje vlasnici ovih naloga svakodnevno postavljaju.

Bilo da ste fan joge ili dizanja tegova, ili pak volite da vas savetuju profesionalni instruktori, među ovim linkovima ćete sigurno pronaći ono što odgovara vešem programu vežbanja.

1. Za vežbanje bez tegova i sprava

Ovaj nalog uređuje nekoliko kalifornijskih entuzijasta za fitnes. Kao što se da primetiti, posvećeni su isključivo vežbama za celo telo.

2. Za jogu

Ljubitelji joge mogu na ovom Instagramu uživati u slikama i klipovima majstora ove veštine Carsona Clay Calhouna.

3. Za vežbanje sa tegovima

Kao bivši rudar, a danas vlasnik teretane i saradnik Arnolda Schwarzeneggera, skloni smo da verujemo da vlasnik ovog Instagram naloga, Cory Gregory, zna ponešto o dizanju tegova.

4. Za mršavljenje

Na @thebodycoach nalogu možete pronaći tromesečni plan za mršavljenje, koji uključuje instrukcije za vežbanje i preporuke za ishranu.

5. Za građu junaka akcionih filmova

Bivšeg kečera, a danas poznatog glumca Dwaynea ‘The Rock’ Johnsona možete pratiti preko Instagrama i saznati ponešto o njegovom režimu vežbanja.

6. Za promenu vaše fitnes rutine

Profesionalni instruktori preporučuju povremeno menjanje naših fitnes navika. Jedan od njih, Harry Jameson, na svom Instagram nalogu nudi razna rešenja i savete za zdrav život i oblikovanje tela.

7. Za bolju definiciju mišića

Ako vam je cilj da osim razvoja mišićne mase, oni budi i dobro izdefinisani (slično bodibilderima), onda je ovo pravi Instagram za vas.


Reebok Reebok kolekcija za jesen-zimu 2015: Vežbajte u stilu Kako biti fit danas Zašto je nekada bilo lakše biti fit nego danas foto: Predrag Vučković Paraglajding skok u kanjon reke Tare Par koji uživa u hedonizmu Da li je ovo par koji uživa najviše na svetu? · · · ·