25025273-175950643005918-348723143679934464-n-1517332976
PULS GRADA · gastro

Ljubitelji hrane su oduvek imali svoj dom na Instagram društvenoj mreži. Uživanje u fotografijama obroka je već postalo deo svakodnevne jutarnje rutine za mnoge od nas, ali kada uz lepu sliku ide i recept, zadovoljstvo je onda potpuno.

Poslednjih godina su na Instagramu aktuelni i kratki video klipovi spremanja hrane, kojima takođe ne možemo da odolimo. Saznajte na našoj listi kojih 7 Instagram profila će poboljšati vaše kulinarske sposobnosti i, naravno, otvoriti apetit!

1. SPOON FORK BACON

Dženi i Teri su duo gastronoma i fotografa koji iza sebe već imaju tri kuvara. Na njihovom profilu ćete pronaći slike obroka odličnog izgleda sa kratkim uputstvom za njihovu pripremu. Mislimo da sledeća fotografija govori sama za sebe o kakvim majstorima kuvanja se radi.

2. FOOD 52

Ovaj profil prati čak 1,8 miliona ljudi, što je, složićete se, impresivna brojka za Instagrame posvećene hrani. Na njemu će vas svaki dan čekati novi recepti raznovrsnih obroka koje možete probati i u svojoj kuhinji.

3. JOY THE BAKER

Ako volite hranu od testa i ne možete da zamislite nedelju bez mešenja, onda je ovaj Instagram nalog prava internet destinacija za vas. Bićete impresionirani receptima za kiš, francusku pastu sa crnim lukom, riblji tako i mnoge druge specijalitete od testa.

4. VEGETARIAN VENTURES

Nismo zaboravili ni na vegetarijance. Profil Vegetarian Ventures će vam pokazati bezbroj načina da napravite ukusan obrok bez mesa.

5. CHEF STEPS

Kao kontrast prethodnoj stavci na listi, prilažemo profil Chef Steps, isključivo posvećen nezdravim ali preukusnim obrocima bez kojih dijeta svakog muškarca jednostavno nije kompletna!

6. THE FEED FEED

THE FEED FEED vodi grupa kuvara koji će se svojski potruditi da vam upropaste dijetu! Posebno obratite pažnju na one koji prave deserte. Ti ljudi vam uopšte ne žele dobro!

7. FOOD MINIMALIST

Jednostavni i brzi azijski recepti su glavna tema Food Miminalist Instagram profila. Već smo probali škampe sa belim lukom sa sledeće slike i možemo reći da smo impresionirani.

5cover Principe di Sicilia: Gastronomska Sicilija u centru Beograda Pizzagram Pizzagram: Fundamentalno drugačija pizza sladoledbelilukcover Da li biste probali sladoled sa belim lukom? Plato Restoran PLATO: Staro mesto novih susreta · · ·