pexels-photo-346885
U VAZDUHU · tech/web

Na internetu se može pronaći pregršt korisnih sajtova koji vam mogu pomoći u svakom aspektu vašeg života. Među njima su svakako neki od najpopularnijih oni koji se bave putovanjima.

Više nije potrebno da trošite novac na skupe turističke vodiče, posećujete pojedinačne agencije i informišete se o različitim ponudama avio-kompanija.

Sa sledećim sajtovima je ceo plan putovanja moguće uraditi mnogo lakše. Kada posetite neke od ovih 7 veb-sajtova postaće vam jasno zašto im svetski putnici već godinama ukazuju svoje poverenje.

1. Love Volunteers

Ako želite da volontirate i pomažete ljudima u nevolji u svim delovima sveta, ovaj sajt će vam otkriti gde su vaš napor i dobra volja najpotrebniji.

2. Nomadlist

Nomadlist vam pruža priliku da saznate sve potrebne informacije o gradovima koje planirate da posetite ili poželite da živite u njima, uključujući detaljnu analizu troškova života i saobraćaja, kvalitet noćnog života, prosečne temperature tokom različitih godišnjih doba i još mnoge druge korisne podatke.

3. Roadtrippers

Za one koji putuju svojim kolima ili kombijem, Roadtrippers nudi predloge najbolje rute, ali vas i obaveštava o povoljnom i kvalitetnom smeštaju na vašem putu, kao i lokacijama benzinskih pumpi.

4. Skyscanner

U slučaju da se odlučite za avionski prevoz, najbolje ponude ćete sigurno pronaći na sajtu Skyscanner.

5. Maps.me

Sa ovog sajta možete skinuti sve mape koje vam trebaju za vaše putovanje. Kasnije kada stignete na svoju destinaciju, moći ćete da im pristupite i kada niste povezani sa internetom.

6. Booking

Rezervisanje smeštaja preko sajta Booking je više nego jednostavno. U njihovoj bazi se nalazi čak 1.759.569 hotela širom sveta.

7. TripAdvisor

Kao jedan već naveliko popularan sajt, TripAdvisor je pun korisničkih saveta i recenzija turističkih atrakcija, restorana, hotela, muzeja i drugih interesantnih lokacija na radaru svetskih putnika.

profilka_me_mind_blown_uros Huawei predstavlja novost koja se zove Tech Genious Svi pobednici konkursa Generator Fluo GENERATOR FLUO: Proglašene najbolje studentske preduzetničke inovacije na nagradnom konkursu 4C1DFD2000000578-5719983-image-a-19_1526077963848 Od sada, pivo se može piti i u svemiru photo-1488190211105-8b0e65b80b4e Veštine za novo doba: Zašto je učenje važno · · · ·