photo-1487551034948-d0b33081aa35
U VAZDUHU · urban flash

Veruje se da je oko 25% populacije introvertno, ali i pored velikog broja ovakvih osoba, u javnosti i dalje važe neka uvrežena mišljenja o introvertima koja ih ne prikazuju u baš najboljem svetlu.

Saznajte u našem tekstu kojih 7 mitova se najčešće vezuju za introvertne osobe i zbog čega oni nisu tačni.

Mit #1 – Introverti ne vole da pričaju

Ne radi se o tome da introvertne osobe namerno izbegavaju da razgovaraju sa ljudima već da ne žele da pričaju kada nemaju bilo šta pametno da kažu o temi koja je predmet razgovora. S druge strane, kada ih pitate o nečemu što ih interesuje, nećete moći da ih ućutkate satima.

Mit #2 – Introverti su nevaspitani

Introverti ne žele da budu nepristojni, međutim, ponekad drugi ljudi imaju takav dojam o njima, pre svega zbog njihove brutalne iskrenosti i neizveštačenosti.

Mit #3 – Introverti žele uvek da budu sami

Introverti vole da razmišljaju, sanjare i sami rešavaju probleme, ali to ne znači da se nikada ne osećaju usamljeno ili da ne požele ponekad da provedu svoje vreme sa drugim ljudima.

Mit #4 – Introverti su čudni

Zbog činjenice da su samostalni i razmišljaju svojom glavom, introverti su često okarakterisani kao čudne osobe. To ne može biti dalje od istine. Ako neka osoba ne želi da bude deo krda i ceni svoju individualnost, to ne znači da je ekscentrična ili da s njom nešto nije u redu.

Mit #5 – Introverti ne znaju kako da se opuste i zabavljaju

Introverti i te kako znaju da se opuštaju, samo što oni biraju da se relaksiraju i zabave u toplini svoga doma ili prirodi, a ne na prometnim javnim mestima ili okupljanjima sa društvom.

Mit #6 – Introverti ne vole ljude

Svako ko ima introverta za prijatelja zna da lojalniju osobu u svom životu neće naći. Kada jednom steknete njihovo poverenje, introverti će se potruditi da vam zauvek budu najverniji prijatelji.

Mit #7 – Introverti mogu postati ekstroverti

Introverti ne mogu pobeći od svog temperamenta, a ne bi ni bilo fer tražiti od njih da se ponašaju suprotno svojoj prirodi. Iz tog razloga ih treba tretirati sa istim poštovanjem kao i sve druge ljude.

page-cover Sulude imitacije poznatih brendova australia-destination-geography-68704 Slike koje pokazuju razlike između Velike Britanije i Australije 4e01d44eb1eb8e7fca8076aa917a75b9 Postoji samo 5 načina zaljubljivanja ugao naslovna Fotografije napravljene iz pravog ugla · · · ·