collage
PULS GRADA · stilistika

Iako nas temperature zavaravaju, stigla je jesen, a sa njom i sređivanje ormara, koji poprima prirodne tonove. Drage dame, verujemo da svaka od vas ima omiljene komade, koje nosi iz sezone u sezonu i ostajete im verna. Međutim, možda je vreme da nešto staro iskombinujete sa nečim novim na način na koji to do sada niste radile, te osvežite svoj izgled.

Kada je u pitanju moda, ključ je pronaći odeću koja priliči karakteru i figuri. Sve ostalo je stvar igre i umeća kombinovanja odeće sa detaljima. Jesen je najizdašnija sezona za to, jer je oblačenje slojevito, u skladu sa vremenskim prilikama. U opticaju su: sakoi, mantili, oksfordice, čizme, suknje, i pantalone. Stoga, pogledajte nekoliko predloga kako da uklapate dezene, boje i detalje, kako biste ove sezone odvažno šetale gradskim asfaltom.

Čizme od zmijske kože su ponovo u modi. Kombinujte ih sa haljinama i suknjama neutralnih tonova...Otvori galeriju

f335ad6ca9d2c45a87bae29efe0f4172 Stilske greške koje nas čine starijim collage Zašto je pletivo omiljeni deo jesenjih kombinacija? collage 10 komada garderobe koju muškarci treba da izbegavaju collage Šta nikako ne bi trebalo da nosite na venčanju · · ·