c_scale,fl_progressive,q_80,w_800cover
U VAZDUHU · pop trash

Ako ste mislili da se teoretičari zavere samo bave lažnim sletanjem na mesec, vladarima iz senke, 11. septembrom, ubistvima političara i uticajem sistema HAARP na klimu, grdno se varate. Ovi detektivi-amateri su svoj nišan uperile i poznate muzičke izvođače.

Saznajte kojih 7 pop zvezda su glavni junaci popularnih teorija zavere.

1. Lorde ima 40 godina

Teorija: Nijedna dvadesetogodišnjakinja nije toliko emocionalno inteligentna i ima tako bogat rečnik. Jedino racionalno objašnjenje je da Lorde u stvari ima 40 godina, a lažno predstavlja svoju starost kako bi izgledalo da je muzičko čudo od deteta.

Dokazi: Osim što deluje zrelije od tipičnih devojaka njenog navodnog godišta, njena krštenica po nekima deluje lažno.

2. Stevie Wonder nije stvarno slep

Teorija: Slavni pevač soul i pop muzike nije slep, već se iz nekog razloga šest decenija pretvara da jeste.

Dokazi: Stevieija često možemo da vidimo na košarkaškim utakmicama, jednom je napravio fotografiju, a postoji i video (vidi iznad) na kome hvata stalak za mikrofon koji pada.

3. Prava Avril Lavigne je poginula 2003.

Teorija: Pevačica hitova kao što su Complicated i Sk8r Boy nas je napustila 2003. godine i od tada je imitira nepoznata glumica.

Dokazi: Postoji slike na kojima se vide razlike na njenom telu posle 2003. u odnosu na vreme pre navodne smrti (obratite pažnju na lice i oblik nosa). Takođe se sumnja da postoje tragovi u tekstovima pesama lažne Avril, u kojima nam ona otkriva pravu istinu.

4. 2Pac je živ

Teorija: Ubistvo Tupaca Shakura 1996. u Las Vegasu je prevara smišljena sa ciljem da pomogne poznatom reperu da pobegne na Kubu od ljudi koji žele da mu naude.

Dokazi: Ubice nikada nisu otkrivene. Suge Knight, koji je bio s njim u kolima, nije ni jednom pogođen. Tupac je uvek nosio neprobojni prsluk. Čovek koji je bio zadužen za kremaciju njegovog tela, ubrzo posle toga se povukao iz posla.

5. Britney Spears je bila agent Georgea Busha

Teorija: Britney je bila na platnom spisku Bele kuće. Svaki put kada su donešene neke kontroverzne odluke u tadašnjoj administraciji, pojavio bi se niotkuda novi skandal popularne pevačice koji bi privukao pažnju medija ka sebi.

Dokazi: Britney Spears i Kevin Federlane su objavili da se razvode 6. novembra 2007, dan ranije pre ključnih izbora za kongres.

6. CIA je odgovorna za smrta Boba Marleyija

Teorija: CIA je ubila Boba zbog činjenice da je zajedno sa drugim rege muzičarima javno govorio o nastojanju ove američke obaveštajne agencije da skloni sa vlasti tadašnjeg jamajčanskog premijera Michaela Manleyija.

Dokazi: Carl Colby, sin bivšeg direktora CIA-e Williama Colbya, je posetio Marleyija 1976. godine.

7. Beyonce nije bila trudna sa ćerkom Blu Ivy Carter

Teorija: Beyonce nikada nije bila trudna sa prvim detetom. Ona i Jay-Z su angažovali surogat majku.

Dokazi: Snimak gostovanja pop dive u australijskoj televizijskoj emisiji Sunday Night na kome se jasno vidi kako joj se stomak neprirodno savija kada seda na stolicu.

Retroseksualci Metroseksualci, retroseksualci, demiseksualci, panseksualci… u ovdašnjem popu, roku i folku coverzavisnost 5 poznatih ličnosti koje su pobedile svoju zavisnost Parovi Nismo ni znali da su oni bili u vezi Kim, Kanye i Average Rob Vi i vaši poznati prijatelji (uz pomoć Photoshopa) · · · · ·