collage
PULS GRADA · stilistika

Imajući u vidu to da je vladajuća planeta jarca minimalistički Saturn, jasno je zašto dame rođene u ovom znaku imaju vrlo istančan modni ukus i visoke kriterijume kada je moda u pitanju. To znači da one nikada neće navući na sebe nasumično izabranu krpicu, već će i kupovini i odevanju pristupati vrlo pažljivo. Bez obzira na priliku, one su uvek savršeno stilizovane i prikladno odevene, a mi vam otkrivamo kojih 7 komada je neizbežno u njihovom garderoberu.

Sofisticirane, odvažne i misteriozne, žene jarčevi plene šarmom i suptilnošću, ali i osećajem za modu na kome im mnoge žene zavide. Zato u nastavku pogledajte koji su to komadi koji čine okosnicu besprekornog stila dama rođenih početkom godine.

1. Klasične farmerke

Bilo da su uske, široke, ravnog ili zvonastog kroja, odnosno skraćenih nogavica, sve dok je reč o klasičnom plavom džinsu, sa farmerkama nema greške. Žena jarac uvek vodi računa da joj izabrani model savršeno pristaje i da se u njemu oseća udobno kako bi nesmetano obavljala sve obaveze u toku dana.

2. Kožna torba srednje veličine

Vrećaste torbe prosto nisu vaš stil. Vi ne volite ni prevelike ni premale torbe, već one srednje veličine u koje staje sve što vam je neophodno, i uz koje ste, baš kao Ana Vintur, spremne za tili čas.

3. Klasična bela košulja

Kao zemljani znak, vi držite do praktičnosti, doslednosti i integriteta. A šta je bolji odgovor na tu temu od savršeno krojene bele košulje oštrih linija koja deluje sveže, poslovno i moderno u svakoj prilici.

4. Mokasine

Klasične, ali nikada dosadne. Udobne, ali ne demode. Šik, ali ne previše glamurozne. Ukratko, ovo je model obuće koji savršeno ide uz vaš minimalistički stil i sjajan je saveznik tokom onih dana kada od obaveza ne znate kuda udarate…

5. Neutralni komadi

Vaša paleta boja je pročišćena i elegantna, te su tonovi koji bi trebalo da dominiraju u vašem garderoberu crna, bela, teget, te sve varijacije na temu bež i braon boje. Zamislite samo sve te kašmirske džempere, tople rolke, sakoe i košulje u ovim nijansama! Ukoliko pak poželite da osvežite ovaj kolorit, poigrajte se kontrasnim tonovima koji lepo pristaju boji vašeg tena i kose.

6. Svevremeni dezeni

Vi niste osoba koja se prijatno oseća u animal print- u, ali su vam zato klasični dezeni koji asociraju na prošlost i tradiciju vrlo bliski srcu. Karo, pepito, ili riblja kost neka budu vaš izbor kada želite da unesete malo dinamike u svoj svedeni izgled.

7. Kamel vuneni kaput

Ne postoji jednostavniji, a lepši komad od ovakvog kaputa. Stoga se jedan mora naći i u vašem ormaru. Ne samo da izgleda vrlo sofisticirano i otmeno, već je i jako topao, te je kao takav sjajno rešenje za stilizovan izgled čak i tokom hladnih zimskih dana.

collage 5 pari cipela koje svaki muškarac od stila treba da ima cover Stajliš cipele koje će se nositi u 2019. collage Najbolji stilski trikovi za prikrivanje suvišnih kilograma collage Odevne kombinacije poznatih dama koje ćemo rado kopirati ove zime · · · · ·