zabranjen
U VAZDUHU · pop trash

Koliko god da postanu poznate, velike zvezde ne mogu da očekuju da će ih baš svi voleti. Štaviše neki od popularnih muzičkih izvođača, holivudskih zvezda i drugih poznatih ličnosti protiv sebe su okrenuli čitave države pa je mnogima od njih zabranjeno da putuju u različite krajeve naše planete.

Naravno, ne želimo da sugerišemo da je to primarno njihova zasluga (mada u nekim slučajevima snose deo krivice), već samo konstatujemo činjenično stanje.

Saznajte u našem tekstu za kojih 7 poznatih ličnosti je zabranjen pristup određenim zemljama.

1. Lejdi Gaga

Popularnoj pevačici je od 2012. zabranjen ulazak u Indoneziji budući da većinsko stanovništvo ove zemlje, koje čine muslimani, ne odobrava njen prokativan stil oblačenja.

2. Saša Baron Koen

Svakome ko je gledao film Borat, neće biti teško da shvati zašto je britanskom glumcu Saši Baronu Koenu zabranjen pristup Kazahstanu. Njegov prikaz neotesanog stanovnika ove zemlje je svakako preteran, iako mu je bila namera da tim likom ismeva ljude iz mnogo razvijenijih zemalja.

3. Bred Pit

Pitov film Sedam godina na Tibetu, koji prikazuje 14. Dalaj Lamu u pozitivnom svetlu, a Kinesku komunističku partiju u negativnom, je slavnog glumca stavio na crnu listu u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

4. Selena Gomez

Ruski fanovi Selene Gomez su ostali razočarani nakon što vlasti te zemlje nisu dale vizu popularnoj pevačici koja je imala zakazan koncert u Sankt Peterburgu. Postoje naznake da je njeno zalaganje za gej prava igralo glavnu ulogu u odluci da joj se zabrani ulazak u Rusiju.

5. Snup Dog

Kada mu je pronađena marihuana na aerodromu u Norveškoj, poznatom reperu je određena zabrana ulaska u ovu zemlju u trajanju od dve godine.

6. Džastin Biber

Kako sada stvari stoje, Džastin Biber više neće nastupati u Argentini. Prvo je na koncertu u Buenos Ajresu 2013. nogama sklonio sa scene bačenu zastavu ove zemlje, a u sledećem skandalu 2015. je bacio zastavu Argentine iz svojih kola kada ju je dobio od fana u Njujorku. U oba slučaja je tvrdio da nije znao da je u pitanju zastava ove južnoameričke zemlje.

7. Majli Sajrus

Kinezi su 2009. zabranili ulazak u zemlju Majli Sajrus jer je otkrivena njena stara fotografija na kojoj je popularna pevačica prstima iskosila oči u imitaciji ljudi iz Istočne Azije.

emilia-clarke-making-stock-photos-2-5b0801c2e058b__700 Emilija Klark je pronašla novi životni poziv royal-wedding-a-bad-lip-reading-is-here-and-theres-a-golden-unicycle-up-for-grabs-people Parodija kraljevskog venčanja www.intouchweekly.com Najkraći brakovi među poznatim ličnostima matrimoniomeghanharryvestitiinvintati-1526731069 Modna policija na venčanju princa Harija i Megan Markl · ·