b3444966963cb8650d7425e7141b961ae59d573a_cover
U VAZDUHU · urban flash

Neke velike zvezde su stvarno dosta smršale za veoma kratak period, bilo da su otišle na dijetu zbog uloge, zdravstvenih razloga, ili su jednostavno želele da izgledaju bolje. Ponekad je, kao i kod nas, veliki gubitak kilograma rezultat stresa i depresije zbog bolnog raskida, smrtnog slučaja u porodici ili psihičkih problema.

Pogledajte kojih 7 poznatih ličnosti nas je najviše inspirisalo svojom uspešnom dijetom.

1. John Goodman

Poznati glumac je bio dosta zabrinut zbog svoje težine. On je i te kako bio svestan zdravstvenih implikacija ako nastavi sa svojim standardnim režimom ishrane, pa je odlučio da mora pod hitno da smrša. Sa 45 izgubljenih kilograma, možemo da konstatujemo da je bio više nego uspešan u svojoj nameri.

2. Oprah Winfrey

Oprah je godinama pokušavala da smrša, ali joj nikako nije polazilo za rukom da dođe do svoje idealne težine. U međuvremenu je počela da koristi metod mršavljenja kompanije Weight Watchers, koji joj je omogućio da izgubi čak 28 kilograma.

3. Chris Pratt

Producenti filma Guardians of the Galaxy nisu bili zadovoljni fizičkim izgledom svoje glavne zvezde. U strahu da ne izgubi ulogu koja je trebalo da ga proslavi, Chris je krenuo da vodi računa o ishrani i intenzivno trenira. Kada se vratio na snimanje sa 27 kilograma manje, više niko nije mogao da mu zameri da nije u formi.

4. Christina Aguilera

Spekulisalo se da je Christina Aguilera smršala 20 kg 2013. zbog pripreme za venčanje sa Matthew Rutlerom. Pevačica je to negirala, i uvek je tvrdila da je to uradila zbog sebe. Budući da do tog venčanja još uvek nije došlo, iako se u međuvremenu verila sa svojim izabranikom, moramo priznati da je govorila istinu.

5. Jonah Hill

Jonah je daleko dogurao od svoje uloge u komediji Superbad 2007, gde je glumio malko punijeg srednjoškolca koji pokušava da izgubi nevinost pre nego što ode na koledž. U međuvremenu je dva puta bio nominovan za Oskara i posle rigorozne dijete, uz pomoć koje je izgubio 25 kilograma, danas izgleda bolje nego ikad.

6. Mariah Carey

Kilaža poznate pevačice varira tokom njene celokupne karijere. Na kraju poslednje dijete, završila je sa 20 kg manje nego na početku.

7. Kim Kardashian

Za Kim je bilo teško da sakrije sve kilograme koje je dobila tokom svoje dve trudnoće. Ona je sebi zadala cilj da ponovo ima istu figuru kao ranije, i nakon mukutrpne dijete, može se pohvaliti činjenicom da je smršala čak 30 kilograma.

Tqc018XLAYXHKhnyrA66_IntrovertGraphs10_cover Grafikoni koje će samo introverti razumeti cover Diznijeve princeze u borbi za ženska prava page_cover Političari su spremni za letnje vrućine pagecover7495 Diznijevi junaci u današnjem svetu · · · · ·