page-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Iako su danas veoma uspešne u svojim profesijama i mogu da se pohvale globalnom popularnošću, sledeće poznate ličnosti nisu uvek bile bogate i slavne. Kao i većina drugih ljudi, i oni su morali da počnu karijeru na ne baš glamuroznim poslovima. Kao što ćete već videti u pitanju su restorani lanca brze hrane McDonald’s.

Posao u ovakvim ugostiteljskim objektima nije nimalo lak, što vam može potvrditi svako ko je radio tamo. Verujemo da je vreme provedeno u njima naučilo sledeće zvezde da budu marljive, odgovorne i pouzdane, a sigurni smo da je mnoge od njih i motivisalo da pokušaju da nauče druge stvari kako ceo život ne bi radili na kasi ili u kuhinji.

1. Džef Bezos

Zvanično najbogatiji čovek današnjice je radio kao kuvar u McDonald’s restoranu jedno leto kada je bio tinejdžer. On je izjavio da je na tom poslu, između ostalog, naučio da jednom rukom razbije mnogo jaja velikom brzinom. Sumnjamo da mu ova veština danas pomaže da vodi kompaniju Amazon, ali ga je posao kuvara sigurno naučio da uspešno sarađuje sa ljudima.

2. P!nk

Popularn pevačica je ponosna na vreme provedeno za kasom restorana McDonald’s. Ona je izjavila da je za njenu porodicu bilo veoma bitno da ona od najranijih godina shvati značaj zarađivanja novca i samostalnosti.

3. Farel Vilijams

Farelu je posao u McDonald’s-u bio prvo zaposlenje. Ipak, on se nije baš dobro snašao na njemu pa je bio otpušten zbog lenjosti. Isti scenario se ponovio i u druga dva restorana, a godinama kasnije popularni muzičar je priznao da je jedino bio dobar u jedenju Chicken McNuggets-a. Zanimljivo je da je i pored neslavne karijere u ovoj kompaniji, 2003. bio zamoljen da napravi reklamni džingl za McDonald’s u saradnji sa Džastinom Timberlejkom. Rezultat je bio veliki hit I’m Loving It, što je ujedno postao i slogan kompanije.

4. Šeron Stoun

Pre nego što je počela karijeru modela i glumice, Šeron Stoun je bila zaposlena kao kasirka u McDonald’s-u. Ponude da se pojavljuje u reklamama na televiziji i štampanim medijima su je, međutim, brzo odaljile od ovog restorana brze hrane.

5. Džejms Franko

Kada je napustio fakultet 1996, poznati glumac nije imao drugog izbora osim da počne da radi noćnu smenu u McDonald’s-u. Zanimljivo je da je Džejms ovaj posao iskoristio da vežba svoju glumu pa je tako često mušterije dočekivao sa različitim akcentima i ponašanjem.

6. Rejčel Mekadams

Rejčel je provela čak tri godine u McDonald’s-u, ali kako sama priznaje, nije bila preterano dobar radnik. Njen zadatak je bio da pozdravlja mušterije, otkriva im nove promocije, a ponekad i pakuje njihove obroke.

7. Džej Leno

Džej Leno nije oduvek bio uspešan komičar i voditelj. Kada je bio tinejdžer, on je bio zaposlen u McDonald’s, gde je radio i na kasi i u kuhinji. On je kasnije izjavio da je njegov šef imao visoke standarde što ga je naučilo da bez težnje ka najboljem, neće daleko dogurati u šoubiznisu.


collage Genijalne mape koje će vas dobro nasmejati 84ee3a48-3b69-46a0-9496-7936ae8b13cf-smith-philippe Deca poznatih koja su isti roditelji Natalie Portman i Mila Kunis Holivudske zvezde koje su bile namerno pijane tokom snimanja hbz-couples-blind-date-00-index-1518109083 5 poznatih parova koji su se upoznali na sastanku na slepo · · · ·