page-cover-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Zvezde često vole da nas iznenađuju i šokiraju svojim izborom neobičnih autfita. Neki od njih žele da na ovaj način samo privuku pažnju javnosti, dok drugi iskreno uživaju u smišljanju i nošenju što ekstravagantnijih odevnih kombinacija. Iz tog razloga, crveni tepih ponekad može da se pretvori u pravo bojne polje na kome se poznate ličnosti utrkuju da svojim ekscentričnim izborom odeće ostave najsnažniji utisak na ljude koji prate modu, ali i širu javnost.

Sledećih 7 zvezda definitivno nemaju problem da krše ustaljena modna pravila. Prisetićemo se nekih od njihovih najslavnijih momenata na crvenom tepihu.

1. Sia

Danas imamo priliku da vidimo celo lice australijske pevačice, ali do pre nekoliko godina, Sia ga je u javnosti uvek sakrivala velikim šiškama. Ona je izjavila da je glavni razlog ove neobične modne odluke bila njena želja da izgleda što misterioznije.

2. Džered Leto

Džered Leto je poznat po svojoj ljubavi prema svetlucavoj odeći. Jakna na slici iznad to savršeno ilustruje.

3. Kim Kardašijan

Kim nas je navikla na odevne kombinacije koje maksimalno otkrivaju njene obline pa smo bili prilično iznađeni kada smo videli njeno izdanje na Met gali 2013. Njeno telo je bilo gotovo u potpunosti pokriveno dugačkom haljinom sa cvetnim motivima. Modni kritičari su bili iznenađeni njenom odlukom da se ovako predstavi te večeri, a posebno su negodovali njene rukavice. Neki među njima su bili baš brutalni pa su izjavili da Kim u ovom autfitu izgleda kao trosed!

4. Rita Ora

Popularna pevačica je na dodelu evropske MTV nagrade došla obučena u bade mantil i sa kosom umotanom u peškir. Korisnici interneta nisu imali milosti prema Riti pa su pisali kako ona uopšte nije izabrala ovaj autfit već je žurila da stigne na vreme na ceremoniju dodele nagrada i nije stigla da obuče haljinu.

5. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je definitivno kraljica bizarnih autfita. Ona nas je toliko puta šokirala svojim izborom odeće da više nismo iznenađeni kada je na crvenom tepihu vidimo u neobičnim odevnim kombinacijama poput ove.

6. Solanž Nouls

Solanž nikad nije volela da njenu muziku upoređuju sa istom muzikom starije i popularnije sestre Bijonse. Isto tako, ona je želela da igra po sopstvenim pravilima i u modnom smislu. To se da primetiti na slici iznad na kojoj nosi ekstravaganti kaput koji izgleda kao vreća za spavanje.

7. Karolina Kurkova

Kada su male, sve devojčice prave velike balske haljine od jorgana i drugih pokrivača. Češka manekenka Karolina Kurkova je jednom prilikom odlučila da ovaj koncept oproba i na crvenom tepihu. Ne možemo reći da izgleda loše, ali ni dobro!


shaft-2086978_1280 Da li biste proveli 30 sati u kovčegu zbog novca? page-cover Poznate ličnosti u ne baš glamuroznom izdanju page-domishljatost Ljudska domišljatost nema granica collage Oni žive po sopstvenim pravilima · · · ·