Escape Week Belgrade
PULS GRADA · aktuelno

Nakon što ste se podrobno upoznali sa terminom Room Escape soba (ukoliko niste, zaustavite se ovde – vratite se na nekoliko prethodnih tekstova na našem portalu – pa nastavite čitanje kasnije) i saznali šta vas sve čeka kada kročite u ovaj svet misterija, vreme je da saznate da li je ovaj vid zabave baš za vas.

Najbolji način je da prisustvujete Escape Week Belgrade manifestaciji od 12. do 18. decembra u Beogradu. Očekuje vas popust od 25 odsto za neku od soba Escape Club-a, kao i druga iznenađenja. A kako da znate da je Escape Week baš za vas? Mi ćemo vam pomoći da se odlučite uz par činjenica.

1. Ukoliko imate od 7 do 77 godina, Escape Week je za vas. Starosne granice ne postoje. Najmlađi mogu igrati u timu sa roditeljima, najstariji mogu igrati u timu sa unucima – sve kombinacije su moguće, i dobrodošle.

2. Ukoliko volite zagonetke, pitalice, mozgalice i druge igre koje vam treniraju mozak, posetite Escape Week. Svaka soba je tematski različita i zadaci su originalni, te će vaš um uživati u razonodi ovog tipa.

3. Ako ste pod stresom i želite da se opustite na sat vremena, Room Escape sobe su idealan beg od svakodnevice. U sobi vreme staje i mislite samo na zadatak. Luče se samo hormoni sreće, a tu je i adrenalin da začini stvari.

4. Escape Week je jedinstven koncept za team building. Povedite kolege u avanturu o kojoj će pričati u kancelariji i nedeljama kasnije. Saznajte ko je stvoren da bude lider, a ko je odličan timski igrač.

5. Ukoliko su vam dosadile bučne igraonice u kojima morate da se dosađujete satima, povedite klince na Escape Week. Oni će uživati u zagonetkama i prilici da vas nadmudre, a vi ovaj put nećete morati da sedite u kafiću igraonice nosa zabijenog u telefon. Cela će porodica učestvovati aktivno u rešavanju zadataka.

6. Za goste koji dolaze iz inostranstva, Escape Week je “must see“ događaj u Beogradu. Većina stranaca je upoznata sa konceptom Room Escape soba, jer su već godinama hit u svetu. Zato će vaši prijatelji biti oduševljeni ako im predložite ovaj vid zabave.

7. Ako jednostavno želite da povedete društvo u nezaboravan provod u Beogradu, koji ne podrazumeva noćni izlazak u jedan od čuvenih prestoničkih klubova, svratite na Escape Week. Uživaćete, smejaćete se, nervirati se i, sve u svemu, pružiti sebi i drugima neponovljivo iskustvo – zato se svaka soba igra samo jednom.

Stoga, rezervišite što pre bar jednu sobu koja vas zanima, a sigurni smo da ćete nakon prve odigrane sobe, odmah želeti da razrešite zagonetke i svih drugih. Vidimo se na Escape Week-u!

zima Ako volite zimu, Expo-zim je pravo mesto za vas mek Umro je Michael Delligatti, tvorac Big Maca ND STUDIO_147 cover Tesla i Pupin na istom putu: Nova izložba o velikim pronalazačima YSF fotografija cover1 Youth Speak Forum konferencija u Beogradu ·