heart-762564_960_720_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Pronalazak srodne duše nije lak. Ponekad smo ubeđeni da smo konačno u vezi koja ima potencijal da postane nešto više, da bi se ubrzo potom razočarali i ponovo završili na početku. Postoje neke prečice koje će nam pomoći da bolje procenimo da li smo pronašli pravu osobu za sebe.

Ako postoje naznake da će se i vaš potencijalni partner u dugoj vezi ili braku ponašati u skladu sa ovih 7 stavki, potrudite se da ga po svaku cenu zadržite pored sebe.

1. Zaljubite se u nekog s kim možete otvoreno da pričate o svemu

Za kvalitetnu vezu je potrebno da pronađete osobu koja će vam dati oduška kada ste isfrustrirani, biti uz vas kada ste tužni i deliti lepe momente u vašem životu. Ako nije spreman da vas sluša ili nemate poverenja u njega da bi mu otrkili vaše tajne, možda nije onaj pravi za vas.

2. Zaljubite se u nekog ko će vam pokloniti pažnju i redovno pokazivati svoju ljubav

Život je suviše kratak da bi provodili vreme sa hladnim i sebičnim osobama. Ako mu je problem da vas zagrli, verovatno ima i nekih drugih problema, i veza će vam gotovo sigurno biti osuđena na propast.

3. Zaljubite se u nekog ko će vam podići duh kada se osećate loše

Lepe reče ohrabrenja ili samo obični komplimenti, u stanju su da nam u potpunosti preokrenu raspoloženje i oslobode nas negativne energije. Osobe koje su u stanju da nas oraspolože kada nismo baš najbolja verzija sebe, definitivno zavređuju našu ljubav.

4. Zaljubite se u nekog ko je iskren i priznaje svoje greške

Iskrenost je najbitnija u svakoj vezi. Svi se nadamo da nas naš partner nikad neće lagati. Ljudski je grešiti, pa ako je bio u krivu, oprostićemo mu ako se izvini i potrudi da ponovo stekne naše poverenje.

5. Zaljubite se u nekog ko vas ne uzima zdravo za gotovo i ozbiljno je posvećen vezi

Grad je pun priča o ljudima koji su bacili godine svog života u neozbiljnim vezama. Potražite osobu koja je spremna da radi na vašem međusobnom odnosu i neće se ulenjiti posle svega nekoliko meseci.

6. Zaljubite se u nekog ko ceni vaš uspeh i nije ljubomoran

Trebalo bi da bude presrećan kada mu kažete da ste dobili povišicu, čak iako bi to značilo da zarađujete više od njega. Rodne uloge nisu iste kao ranije, i nema razloga da bude ljubomoran na vašu karijeru.

7. Zaljubite se u nekog ko čini da se osećate ponosno na sebe i zbog sebe

Nesigurnost, nedostatak samopouzdanja, melanholija i zlovoljnost bi trebao da postanu prošlost kada ste srećno zaljubljeni. Ako to nije slučaj, vreme je da razmislite o pronalasku ljubavi na nekom drugom mestu.

le-clitoris-Lori-Malepart-Traversy-01 Le clitoris: Zabavni animirani video o ženskom izvoru seksualnog zadovoljstva friends-outdoor-blanket1-733x400_cover Ne baš fine stvari koje radimo sa najboljom drugaricom cover Šta boja vaših noktiju govori o vama Paul-Rudd-920x564_cover Stvari koje će vam se dogoditi u dugoj vezi · ·