collage
PULS GRADA · moda

Modnu industriju često prati loš glas da u njoj vladaju sujeta, mržnja, ljubomora… To je jedan surov svet u kome se uspeh ne postiže preko noći, već zahteva puno truda, borbe i žrtvovanja… U takvom okruženju, najmanje što želite je nemilosrdna konkurencija koja je, nažalost, neizostavni deo ovog posla. Ipak, svako pravilo ima izuzetak, te je to slučaj i sa svetskom modnom scenom.

Ne samo da prijateljstva u modnom svetu postoje, već su neka od njih promenila tok mode i učinila je ovakvom kakvu je danas poznajemo. Iv Sen Loran i Beti Kartou, Mark Džejkobs i Kejt Mos, Žan Pol Gotje i Madona samo su neka od kultnih prijateljstava na svetskoj modnoj sceni. U galeriji otkrijte i ostala.

Madona i Žan Pol GotjeOtvori galeriju
trendguide-1534944182 Sve na jednom mestu: Najbolji vodič kroz jesenje modne trendove street fashion 1 City letnja preporuka #71: Street Fashion Belgrade majice collage Jesenja modna inspiracija u stilu serije „Seks i grad” page-cover-moda-instagram 10 najpopularnijih ličnosti iz sveta mode na Instagramu · · · · · ·