collage
PULS GRADA · moda

Ukoliko ste u potrazi za novom torbom (ili samo želite da narednih nekoliko minuta provedete uživajući u prelepim aksesoarima), onda će vam se sigurno dopasti predlozi koji slede. Ovogodišnji trendovi podrazumevaju dve grupe: klasične i izuzetno nepraktične modele. Sa jedne strane, imamo velike elegantne modele na preklop, koji deluju vrlo skupo. Sa druge strane, tu su neverovatno maštovati modeli uključujući one od šarenih perlica u bojama duge, kao i redizajniranu verziju čuvenog pletenog cegera.

Zahvaljujući društvenim mrežama, imamo priliku da vidimo kako su brojne stilizovane dame širom sveta nadogradile svoja letnja izdanja efektnim modelima letnjih tašni. U nastavku otkrijte koji modeli su se našli na ovogodišnjoj top listi, a koje ćete rado nositi i nakon što leto prođe.

1. Mini torba od šarenih perlica

U pitanju je trend koji je sve iznenadio. Jednostavno, ne očekujete modni detalj koji deluje kao da pripada šestogodišnjakinji. No, imajući u vidu letnji šareniš i bogatstvo boja, ovaj aksesoar može biti atraktivan modni detalj, naravno pod uslovom da se nosi uz svedenije komade.

2. Redizajnirani pleteni ceger

Pleteni cegeri i ove sezone vladaju modnim tronom. No, čini se da su ovogodišnji modeli još maštovitiji i upečatljiviji od pređašnjih.

3. Pletene torbe

Još jedan trend koji se vraća na velika vrata! No, ovoga puta nije rezervisan isključivo za plažu, već ga možete vrlo lepo iskombinovati sa svojim lepršavim haljinama, džinsom i boho bluzama, i tako svom izdanju udahnuti rustičnu notu.

4. Velika torba na preklop

Ovo je ultimativni ovogodišnji trend koji možete lepo nositi tokom čitave godine. Izaberite neku neutralnu nijansu kako biste je lako kombinovali uz većinu svojih modnih odabira.

5. Pletivo u kožnoj varijanti

Ovaj atraktivni model delimično spada u domen klasike, ali je obogaćen neočekivanim obrtom u vidu načina izrade koji podseća na krupno pletivo. Vrlo efektno i vrlo nosivo!

6. Ogromne torbe

Ove sezone ponovo su u igri jako velike torbe koje podsećaju na one koje su čuvene bliznakinje Olsen kreirale 2000-ih. U pitanju su komadi intenzivnih boja, najčešće trapezastog oblika, koji podsećaju na doktorsku old-school tašnu.

7. Modeli od tamne kože

Kada su u pitanju tašne, ovoga leta forma je stavljena po strani, dok u prvi plan dolazi boja. S tim u vezi, imajte na umu da treba da date prednost tašnama raskošnih, intenzivnih nijansi, umesto klasičnim crnim modelima.

8. Pastelni modeli

Kada smo već kod boja, ove sezone pastelni tonovi su vrlo popularni. Verovatno ste već primetili neki mini primerak u boji sladoleda o kome intenzivno maštate ovih dana…

collage Komadi koji nikada ne izlaze iz mode cover www.thesource.com Style File: Cardi B page-cover Letnji modni kolaž dior-copy-traditional-romanian-design-clothes-18-1 Dior u problemu zbog kopiranja tradicionalne rumunske nošnje · · ·