Najbolje obučeni muškarci
PULS GRADA · moda

Do pre par godina muškarci su uglavnom nosili nekoliko odevnih kombinacija, i pričalo se kako je njihova moda bez velikih promena uglavnom svedena na odela, i kvalitetne cipele, pa ipak, u poslednje vreme nas dobro odeveni muškarci češće prijatno iznenađuju nego što to čine žene.

U Holivudu ih pomno prate, svaka njihova leptir mašna, udobne mokasine ili pogled skriven iza markiranih naočara posmatra se pojedinačno, i naravno, kao celina. Malo po malo, stigosmo i do kraja jula, a evo liste najbolje obučenih muškaraca, u obično najtoplijem, a ove godine i najoblačnijem mesecu u godini.

8. Tinie Tempah u Midhurstu na sportskom takmičenju

7. Bradley Cooper na premijeri, markiran od glave do pete (Dolce & Gabbana jakna, Todd Snyder pantalone, Ray-Ban naočare)

6. Shia LaBeouf – buntovnik iz Los Anđelesa ovoga puta vrlo elegantan

5. Colin Firth u odelu Tom Ford u Holivudu

4. Zach Braff – premijera u Njujorku

3. Daniel Radcliffe u Torontu (Saint Laurent odelo i Christian Louboutin cipele)

2. Chris Pratt  na premijeri u Londonu u odelu Ermenegildo Zegna

1. Chadwick Boseman ovoga puta Gucci odelo i Christian Louboutin cipele predstavljaju dobitnu kombinaciju. Smelo, elegantno i za svaku pohvalu.

Michael Jackson Modna obeležja u muzičkim spotovima Sarah Martindale samouverena na plaži Vaše telo je vaš ponos: Kako se nosi XXL na plaži? Jamie Hince i Kate Moss Rock chicks: Zašto manekenke vole muzičare? Kate Moss u kampanji Stelle McCartney za sezonu jesen/zima Kate Moss u kampanji Stelle McCartney za sezonu jesen/zima · · ·