colorimodaestate2018-1523511027
U VAZDUHU · trend

Ako vam se garderober čini monotonim ovih dana, vreme je za novitete kada su boje u pitanju. Zašto onda ne biste isprobale neke od neobičnih spojeva nijansi? Ko zna, možda se naprasno zaljubite u neki od dua koji slede…

 Prljavo roze + lavanda

Činije sa pastelnim uskršnjim slatkišima punjenim čokoladnim filom sa razlogom deluju tako primamljivo. Međutim, ukoliko se odlučite za ovu kombinaciju boja u odevanju, odaberite modele muškog kroja ili kostime, da ne biste ličile na puslicu.

 

Zimzelena + burgundi

Ko bi mogao da pretpostavi da se tipična prolećna nijansa savršeno kombinuje sa ovim raskošnim zimskim tonom. Dopustite da zimzelena izdominira ovim spojem tokom toplijih meseci, a kada temperature počnu da opadaju, jednostavno im zamenite uloge.

Narandžasta  + plava

Ne samo da je ova kombinacija boja svojstvena navijačima Mets-a, već je i dokaz da se suprotnosti privlače. Posebno kada je reč o suprotnim bojama spektra.

Mint + crvena

Ova hladna, svetla nijansa ublažava vatreno crvenu, koja može delovati suviše napadno u kombinaciji sa čisto belom.

Pink + drečavo zelena

Nasuprot crvenoj, pink se odlično kombinuje sa podjednako jakim nijansama, poput smele zelene. Međutim, vodite računa o kroju odeće, koja treba da bude svedena, da biste postigle pravi colour-blocking efekat i izbegle neumerenost.

Žuta + ljubičasta

Bilo koja nijansa, od lila do tamno ljubičaste, osvežiće bledunjavu dinja žutu i iznenaditi prolaznike.

Crvena + ultra ljubičasta

Ljubičasta, kojoj je kompanija Pantone dodelila laskavu titulu hit boje za 2018, brzo je našla svog para u crvenoj. Upozorenje: ova kombinacija boja nije za one koje bi da prođu nezapaženo u masi, već upravo suprotno. Privući ćete pažnju svih prisutnih.

Zelena + žuta

Dve hit prolećne boje čine hrabar spoj, međutim, ako ne želite da neko pomisli da džinovska lala hoda ulicom, dodajte primesu svetlo plave.

page-cover-tetovaze Futurističke tetovaže inspirisane čipovima i matičnim pločama hbz-sbz-index-1523475292 Hit torbe ovog proleća jeans-1523025757 9 modela farmerki za sezonu proleće/leto 2018. bloom meeting 6-cover Mesta radnih susreta · · · ·