Neprijatne situacije u avionu
U VAZDUHU · urban flash

Tako to obično krene, najpre se plašite aviona, letenja, nelagodno vam je kada god vas zadese turbulencije, i držite se čvrsto za rukohvat vašeg sedišta, ali kada to sve jednom prođe, onda nailazi trenutak u kojem vas svi putnici toliko nerviraju i voleli biste kada biste mogli da zatvorite oči, pustite muziku i prepustite se sopstvenim mislima.

Evo koje su to situacije naročito iritantne kada ste visoko među oblacima…

Avioni i toga kako prolazi vreme polako postajete sve više svesni, mesta su na kojima uviđate da je čovek dosta neinteligentno biće, koje često pokazuje svoju najgoru stranu. Sve počinje još besmislenim gužvama na vratima aviona, ili gejta, koje su potpuno besmislene ako znate da vas avion neće čekati, i da se gurajući neće pre stići na željenu destinaciju. Ali ovo su putnički favoriti u iritantnim ponašanjima:

1. Razgovaranje sa strancima

Trebalo bi to da znate, a kod aviona je situacija još teža, jer nemate gde da pobegnete, a neko o sebi, svojim uspesima ili postignućima hoće da priča sve dok traje let. Budite pristojni, ali na vreme sprečite katastrofu!

2. Pomeranje sedišta u horizontalu

Ima ljudi koji veruju da je sasvim normalno da svoje sedište pomere tako da vi nemate prostora za noge, ali da je njima, za novac kojim su platili svoju avionsku kartu, sve namešteno tako da je samo trenutak potreban da bi uživanje počelo. skrenite pažnju tim iskrenim hedonistima na to, da su cene vaše karte iste!

3. Dopustite deci da video-igrice igraju sa glasnim tonom

Drage mame, volimo mi vašu decu, ali neka ona nikada ne postanu naša briga. Ako deca svoj let prekraćuju igranjem igrica, možda bismo mi želeli da spavamo, budite tako dobri i kupite svojoj deci slušalice, ili im mutirajte taj nemilosrdni ton.

4. Čest odlazak u toalet onda kada sedite do prozora

Ako znate da imate problema sa bešikom, da vam se često ide u WC ili da možete da naslutite da će se to dogoditi onda kada ste pod stresom, trebalo bi da nikada ne uzimate i bukirate sedište do prozora. Zašto? Zato što to nije uviđavno prema drugim ljudima koje ćete svako malo pomerati. Naučite nešto novo – obratite pažnju na svet oko sebe!

5. Hrana snažnih mirisa usred aviona

Nema mogućnosti da se otvori prozor i proluftira, ali zato postoji razumna odluka da tunu, luk i morske plodove jedete kod kuće, a da u avionu jednostavno uzmete sendvič. Na ovaj način možete da sačuvate živce ili stomak nekome ko ima problema kada na putovanju oseti neprijatan miris pa mu krene mučnina.

Pre i posle kupanja Smešne fotografije pre i posle kupanja Pankeri nekad i sad Nekada pankeri, a danas ko zna šta Kako je jedan umetnik učinio Afroamerikanke ponosnim Afro frizure kao cvetni svemir Promotivni potezi muzičkih zvezda koji su im se obili o glavu Promotivni potezi muzičkih zvezda koji su im se obili o glavu · ·