Cream of Scandinavia
PULS GRADA · moda

Cream of Scandinavia je mesto koje je mnogo više od butika. Ovo je mesto ženskih priča, upoznavanja sa skandinavskom modom, udobno utočište i kutak sa velikim izborom ženske garderobe i raznih zanimljivih stvari.

Ova nesvakidašnja radnja izdvaja se po svojoj pozitivnoj energiji koja kruži prostorom, prijatnoj i veoma opuštenoj atmosferi i ljubaznom osoblju. Radnja je namenjena ženi koja želi da bude autentična, voli da se razlikuje od drugih i želi poseban ugođaj prilikom kupovine.

Ono što je specifično kada kupujete u ovoj radnji je što je osećaj tipičnog shoppinga upotpunjen prijatnim razgovorima i neverovatnom inspiracijom koju doživite tokom razgledanja stvari, svaki deo radnje je kreiran sa ljubavlju i to ne može ostati neprimećeno. Velika posvećenost i trud uložen je ne samo u dekoraciju radnje i izbor stvari koje će biti u ponudi, već i u mušterije koje se ovom mestu rado vraćaju.

Deo asortimana u domenu garderobe pogledajte u našoj galeriji:

Cream of ScandinaviaOtvori galeriju

Pored skandinavskih brendova u prodavnici Cream of Scandinavia se mogu naći i unikatne stvari domaćih dizajnera, pa se pored velikog asortimana odeće ovde nalazi i nakit, obuća, čarape i donji veš, detalji za kuću kao što su mirisne sveće i cvetni aranžmani. Asortiman se stalno obnavlja, cene su pristupačne i uvek je akcenat na odličnom kvalitetu, kroju i dizajnu. Dostupni su i vaučeri kao idealan poklon za dragu osobu koja će moći sama da izabere po svom ukusu.

Koncept postoji devet godina, i u planu je i zasebni dućan za enterijer, a do tada dekorativne komade za kuću možete pronaći u Cream of Scandinavia.

Cream of ScandinaviaOtvori galeriju

Povodom 9. rođendana prodavnice Cream of Scandinavia nagrađujemo 9 čitalaca našeg sajta poklon vaučerom u vrednosti od 1000 dinara. Da biste ušli u konkurenciju za ove poklone, potrebno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici, šta biste želeli da dobijete kao novogodišnji poklon od neke drage osobe.

Ikone stila Ikone stila u 2014. godini Deckotzar ROUGH & TOUGH: Nova Deckotzar kolekcija Naomi Campbell za Agent Provocateur Naomi Campbell snimila kratki noir film Modne saradnje Najbolje modne saradnje u 2014. godini