9-velicanstvenih-samsonite-cover
PULS GRADA · shopping

Inspirisani raznim željama i potrebama, često se odlučujemo na različita putovanja – s porodicom, prijateljima, turistički ili poslovno… Svako putovanje bi trebalo da bude što udobnije, lagodnije i funkcionalnije. Zato treba obratiti pažnju na važan detalj – vaš kofer!

On vam može otežati, ali i olakšati da se osećate bezbrižno, u pokretu i samouvereno. Ako vam neko može pomoći u tome, onda su to zasigurno dizajneri brenda Samsonite, vodećeg svetskog proizvođača putne i poslovne galanterije.

1. SAMSONITE, EVOA

EVOA je evolutivna nova kolekcija od Samsonite-a napravljena od Macrolon® polikarbonata koja će vam sigurno privući pažnju. Futuristički dizajn ovih kofera naglašen je metaliziranim ugaonim štitnicima i obogaćen metalnim logotipom i reljefastom strukturom. Inovativni Aero-Trac™ amortizujući točkovi najnovije generacije efektivno smanjuju vibracije i zvuk prilikom vučenja. Mogućnost proširivanja kapaciteta i na kabinskom modelu, magnetski puleri na rasjferšlusu i skriveni ziper protiv krađe dodatno pojačava sveopšti utisak putovanja.

2. SAMSONITE, COSMOLITE 10 Y LE

Ostajući u potpunosti veran ikoničnom modelu, najprodavanijem Samsonite-u u poslednjih 10 godina, za svoju godišnjicu Samsonite je napravio model limitirane serije u crnoj boji sa premium print dezenom i akcentima u zlatnoj boji. Lakše strukture sam svega 1,7 kg za kabinski model, ovaj kofer vas neće ostaviti ravnodušnim.

3. SAMSONITE, PRODIGY

Prodigy kolekcija dizajnirana je za modernog poslovnog korisnika koji praktikuje česta i kratka putovanja. Kabinski model spinner 55 dostupan je u dve varijante – sa i bez mogućnošću proširivanja kapaciteta. Dodatni prostor u vidu spoljog odeljka za laptop, čini ovaj kofer praktičnim u trenucima čekanja na aerodromu i lakom pristupu dokumentima i računaru.

4. SAMSONITE, UPLITE

Lagan, komforan i elegantan – osnovne su karatkteristike Uplite kolekcije. Bilo da putujete avionom, vozom ili automobilom, ovo je jedan od najpraktičnijih kofera koje možete da izaberete. Prilično prostrana unutrašnjost u kabinskom modelu, čini ovaj kofer neodoljivim za kraća putovanja bez prijavljivanja prtljaga na aerodromima. Dostupan u maslinastoj, bordo i crnoj boji.

5. SAMSONITE, S’CURE DELUXE

Deluxe verzija Samsonite kolekcije S’Cure koja savršeno kombinuje lakoću sa deluxe opremom u upečatljivoj paleti boja i akcentima poput hromiranih finiša na bravicama, teleskopskoj ručki i logotipu. Made in Europe.

6. LIPAULT, VARIATION

Napravljen od impregniranog platna, kolekcija Variation posvećena je svim vašim putnim potrebama. Variation kolekcija svojim decentnim i prefinjenim dizajnom i upečatljivim koloritom, savršena je za svako putovanje, bilo da putujete avionom, vozom ili automobilom.

7. SAMSONITE, TUNES 

TUNES je najnovija serija kofera brenda SAMSONITE sa etiketom Made in Europe.

Napravljena je od Makrolon-a, najnovije generacije polikarbonata koji savršeno spaja eleganciju, snagu i lakoću u jednom. TUNES će svakako ispuniti sva vaša očekivanja u smislu zapremine i forme, dok ujedno zadržava svoje mesto među najlakšim koferima sa svega 3,4 kg za spinner 75.

 8. SAMSONITE, ARQ

ARQ je najnovija kolekcija izrađena od Makrolon® polikarbonata najnovije generacije. Povećanog kapaciteta koji je podeljen u odnosu 20/80, ovaj kofer garantuje maksimalni kapacitet i fleksibilnost prilikom pakovanja. Kutijasti dizajn modela osigurava ikorišćenost svakog ugla kofera. Kabinski model ima potpuno novu generaciju točkova sa Aero-Trac™ amortizerima koji smanjuju vibracije i buku tokom kotrljanja. Jednostavna struktura i moderan dizajn, čine ARQ pravim remek-delom koji kombinuje izvrsnu funkcionalnost sa vanvremenskim stilom.

9. AMERICAN TOURISTER, MODERN DREAM

Nova urbana kolekcija koja inspiriše svojim savremenim i dinamičnim izgledom, kombinujući eleganciju i geometrijske oblike. Mogućnost proširivanja na modelima spinner 69 i 78 osiguravaju potrebnu kapacitete za vaše sledeće putovanje! Odaberite jednu od 6 boja i budite spremni za poletanje!

Cover 3 Dune London: Poznati britanski brend lansirao novu kolekciju baselworld-2019-watches-promo 5 najboljih luksuznih satova u 2019. BeFunky-collage (13) H&M Conscious Exclusive 2019 kolekcija: Spoj lepote prirode i održive inovacije BeFunky-collage (12) Osamdesete u punom sjaju: LIU JO predstavlja GOLD LABEL kolekciju za proleće 2019. · ·