Aplikacija koja razgolićuje
PULS GRADA · lepota

Nema potrebe da ponavljamo prečesto, teror lepote je nemilosrdan, a budući da nove tehnologije idu u pravcu savršenog čak i onda kada za tim nema niti potrebe niti mogućnosti, jasno je šta dobijamo na posletku!

Tinejdžeri su nesigurni, skrivaju se iza avatara i aplikacija koje će učiniti da budu lepi baš onako kao i njihove omiljene filmske, televizijske muzičke ili neke druge zvezde…

Budite bez brige, ako mislite da se zvezde nikada neće prikazati u pravom svetlu, evo jedne stvarčice koja bi mogla da ih „ogoli“ čak i onda kada nisu spremni na to. O čemu je reč?

Radi se o zanimljivoj aplikaciji koja može da prikaže dotično lice bez šminke, ukoliko je ova nosi ili da pojača šminku, ukoliko se veruje da bi, recimo, karmin mogao biti intenzivniji. Naravno da ovakva aplikacija nije napravljena da druguje sa zlim paparacima, već da bude pomoć šminkerima i slavnim licima širom sveta. Na primer, a onda su se stvari malo otrgle kontroli, i šta je rezultat… bolje da to utvrdite sami.

Angelina JolieOtvori galeriju
1476806190-sping-summer2GL Kako da imate usne koje mame na poljupce Koozmetik SEPT CMYK 05-1_cover KOOZMETIK Anti age krema A: Krema sa čekaj-bre-kolko-ti-imaš-godina-efektom hs-beautifulGLGL-999x500 Koliko godina imaju najlepše žene sveta? Eucerin Dermo Pure Nova Eucerin Dermopure linija · · · · · ·