kosa
U VAZDUHU · trend

Tragate za originalnom novogodišnjom frizurom, ili prosto želite promenu? Možda nemate hrabrosti da svoju kosu skroz ofarbate, ali želite bar neko vreme da imate nešto neobično i drugačije na glavi? U nastavku članka možda pronađete rešenje za kojim tragate.

Ako ste avanturističkog i urbanog duha, dozvolite sebi poneki stensil u kosi. Ovo je novi hit metod farbanja gde se koriste boje u spreju koje se skidaju posle nekoliko pranja. Šabloni pomoću kojih se pojavljuju oblici na vašoj kosi se prave ručno. Bukvalno možete da odaberete koji god šablon hoćete, u duhu Nove godine mogu da budu i zvezde i paketići. Kosa će vam svakako izgledati ako psihodelična bašta sa cvećem, ali ovo je prava stvar ako želite neku promenu. I naravno, ako želite da vas primete. Žene širom sveta su prepustile svoju glavu u ruke frizera koji im šaraju kosu, i sa ponosm nose stensile. Već nekoliko meseci ovo je apsolutni trend među ženskim frizurama. Kako to sve može da izgleda, pogledajte u nastavku članka.


frizure Muške frizure koje ne želimo više da vidimo torbe Torbe koje ćemo nositi sledećeg proleća džemperi Novogodišnji džemperi cover Pliš: Materijal za sva vremena · ·