pogba
PULS GRADA · sport&rekreacija

adidas je lansirao kolekciju Red Limit , originalne kopačke sa savremenom paletom boja. Uz verzije za fudbalski teren, igru na tvrdoj podlozi ili na ulici, Red Limit predstavljaju ekskluzivni dizajn i najnovije inovativne tehnike u oblasti sportske obuće.

Najpoznatiji fudbaleri sveta već su počeli da nose ove kopačke na terenu, a svi ljubitelji fudbala i dobrog sportskog stila imaju na raspolaganju više različitih modela. Svi modeli kreirani su za tri vrste namene: za igru na terenu, igru na tvrdoj podlozi i igru ili šetnju na ulici.Red Limit ACE 17+
kopačke imaju primeknit gornjište presvučeno ultratankim NSG (Non Stop Grip) slojem koje pruža zaštitu i optimalno prijanjanje. Purecut sistem, koji je poput čarape i bez pertli, dizajniran je tako da eliminiše sve suvišne slojeve između stopala i lopte što pruža maksimalnu kontrolu, dok jedinstven oblik čarape nudi vrhunsku udobnost. Najnoviju karakteristiku ACE 17+ predstavlja boost tehnologija. Ove kopačke nosi igrač sredine terena Mančester junajteda, Pol Pogba.
Red Limit ACE 17+ kopačka za tvrdu podlogu napravljena je u istim bojama kao i kopačka za teren. Rastegljiv sloj techfit materijala je smešten između crnih i crvenih blokova kako bi se dobila maksimalna udobnost, dok crvena EVA traka smeštena iznad boost pete pruža stabilnost.
ACE 17+ verzija za ulicu je dominantno crne boje sa crvenim detaljima i većim delom je napravljena od primemesh materijala kako bi se dobio lifestyle izgled.COPA 17 Red Limit serija sadrži kangaroo kožno gornjište koje omogućuje maksimalnu kontrolu lopte, dok kompresioni jezik i ortholite čarapa doprinose unapređenoj udobnosti. Lagan sprintframe đon uz okrugle vrhove nudi stabilnost čime potpomaže čvrsto prijanjanje stopala na terenu.Verzija Red Limit X16 kopački za igru na zatvorenim i otvorenim terenima sadrži posebnu čarapu purecut sock system, koja prekriva pertle i omogućuje maksimalno prijanjanje. Verziju Red Limit X16 kopački za teren nosiće fudbaleri među kojima su: Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez.

ku Prirodno je da smo lenji Running in Belgrade RUNNING slavi četvrti rođendan! landscape-1479809658-messi-footballer Mančester junajted i adidas će ponuditi ogromnu sumu novca da dovedu Mesija? Sport16_Basketball Needs Creators (5) Košarkaš Džejms Harden u novom SPORT16 filmu · · · ·