adidas-muenchen-made-in-germany-by9805-mood-1_cover
PULS GRADA · shopping

Ako planirate da posetite Oktoberfest ili neki drugi festival piva, valjalo bi da nosite adekvatnu obuću. Nemački brend adidas, koji je vrlo dobro upoznat sa navikama posetioca ove fešte u Minhenu, se potrudio da ljubitelji piva imaju idealne patike za ovakve prilike.

Model se zove München Made in Germany i napravljen je specijalno sa ciljem da ljudima koji ga nose olakša život tokom gužvi na festivalu i neizbežnog prosipanja piva, ali i nekih manje prijatnih ljudskih izlučevina posle pijanstva.

Glavna karakteristika patike je njena kožna površina, koja zahvalujući određenim hidrofobnim supstancama ne upija tečnost. Tamna boja modela je izabrana zbog svoje sličnosti sa tradicionalnim nemačkim lederzhoznama, dok bi zlatne štrafte trebalo da nas asociraju na pivo. Odmah uz njih piše „PROST“, što na nemačkom znači „živeli“.

Adidas München Made in Germany patike se prodaju u ograničenoj količini po ceni od 200 evra, pa vam savetujemo da požurite sa kupovinom ako planirate da ih nosite na predstojećem Oktoberfestu od 16. septembra do 3. oktobra.


Beosport rančevi BEOSPORT: Backpack Comeback Letnja sezona zatvorena belim patikama The Spot: Letnja sezona zatvorena belim patikama kofercover Head Case: Urnebesna navlaka za vaš kofer page_cover_letnjekrpice City letnja preporuka #18: Morske krpice domaćih brendova · · ·