page-adidas-marvel
PULS GRADA · shopping

Marvelovi stripovi zabavljaju mlade generacije već više od pola veka, a filmovi sa superherojima ovog izdavača već neko vreme ruše rekorde gledanosti. Trenutno je aktuelan Marvelov film „Osvetnici: Kraj igre“ koji je već sada u svetu zaradio preko 2 milijarde dolara. U čast njegovog izlaska, kompanija Adidas je udružila snage sa Marvelom i predstavila svetu svoju novu kolekciju sportske obuće inspirisanu popularnim junacima.

U pitanju je šest modela patika za košarku koje povezuju legende ovog sporta (Džejms Harden, Trejsi Mekgrejdi, Dejmijan Lilard…) sa likovima iz Marvelovog univerzuma. Svaka od patika je dizajnirana tako da svojim bojama i šarama podseća na kostime odgovarajućih superheroja. Od šest modela, tri je dostupno u manjim brojevima, pa ako želite da iznenadite svoje dete, sad je vreme da ih poručite.

U nastavku ćemo vam prikazati sve modele Adidasove i Marvelove kolekcije patika zajedno sa odgovarajućim linkovima ka onlajn radnjama gde ih možete nabaviti.

1. Marvel’s Black Panther x Adidas Dame 5

Model za odrasle: $ 125

Model za decu: $ 100

2. Marvel’s Iron Man x Adidas Harden Vol. 3

Model za odrasle: $ 150

Model za decu: $ 110

3. Marvel’s Captain America x Adidas N3XT L3V3L

Model za odrasle: $ 180

4. Marvel’s Captain Marvel x Adidas Pro Vision

Model za odrasle: $ 110

Model za decu: $ 90

5. Marvel’s Nick Fury x Adidas T-Mac 1

Model za odrasle: $ 130

6. Marvel’s Thor x Adidas Marquee Boost

Model za odrasle: $ 140

BeFunky-collage (13) Ekskluzivna prolećna UGG ponuda u FASHION&FRIENDS _DSC0077 Zanaterija – prva virtuelna kraft robna kuća CityMagazine-Beosport-19-04 NW3 Nine West: Slavimo snagu i povezanost žena! 7-kofera-za-porodicno-putovanje-cover 7 kofera za vaše porodično putovanje · · · · ·