adidas
PULS GRADA · sport&rekreacija

adidas je objavio zvaničnu reklamu za Svetsko prvenstvo u Brazilu u kojoj se pojavljuju neki od najboljih fudbalera sveta, između ostalih Lea Mesija, Danija Alveša, Luisa Suareza, Robina van Persija, Bastijana Švajnštajgera i Havija.

Reklama čiji je naziv „San Lea Mesija o Svetskom prvenstvu“ zvanično obeležava početak adidasove kampanje „#allin or nothing“ („sve ili ništa“) za FIFA Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014.

„San Lea Mesija o Svetskom prvenstvu“, koju je režirao Fernando Meireles (režiser filma City of God) uz pomoć Kasijana Prada i koji prati ekskluzivna pesma Kanjea Vesta možete pogledati ispod:

U reklami, koja se prikazivala na TV ekranima širom sveta u poluvremenu finala UEFA Lige šamiona, tvrdi se da postoji samo jedan način da fudbaler živi i igra ako želi da uzdigne trofej u Brazilu: sve ili ništa.

Na početku reklame Leo Mesi spava i sanja živopisne snove o ekstremnim naporima koje njegove kolege među zvezdama fudbala ulažu kako bi se pripremili za FIFA Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. To obuhvata predstavljanje linije kopački Battle Pack, adidasove zvanične kolekcije obuće za ovo takmičenje. Pažnja se zatim skreće na vrhunske fudbalske akcije na terenu, pri čemu vodeći adidasovi igrači „daju sve“ prikazujući izvanredne veštine i na kraju pobeđuju u epskoj borbi na terenu. Igrači, navijači, menadžeri i države se ujedinjuju u želji za osvajanjem najveće nagrade, a onda se Mesi budi, znajući da je vreme za „sve ili ništa“ u borbi za FIFA Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Tom Ramsden, direktor za globalni marketing brenda, rekao je sledeće: „Ova reklama predstavlja stav „sve ili ništa“ („#allin or nothing“) tako što ističe posvećenost koja je potrebna za pobedu na ovom velikom takmičenju. Svetsko prvenstvo se ne može osvojiti ako se ne pruži maksimum. Mi u adidasu smatramo da je jedini način da se bavite sportom, oslobodite svoj potencijal i na najbolji način iskoristite najveći sportski događaj na svetu zapravo da pružite „sve“. Neverovatno smo ponosni na ovu reklamu i celu kampanju „sve ili ništa“. Spajanjem kreativne snage Fernanda (Meirelesa), Kasijana (Prada) i Kanjea u kombinaciji sa najboljim fudbalerima sveta, predstavljamo jedinstven, svež i autentičan pogled na Svetsko prvenstvo koji samo adidas može da pruži.“

Philippe Sjajni fudbaleri koje nećemo gledati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu Messi Nove adidas kopačke za Svetsko prvenstvo u Brazilu – Battle Pack Airport football Najzanimljivije reklame koje najavljuju Svetsko prvenstvo u fudbalu Lionel Messi Fudbaleri koji učestvuju na Svetskom prvenstvu nekad i sad ·