adidas
PULS GRADA · moda

Trčanje je odavno postalo više od fizičke aktivnosti. Trčanje se pretvorilo u način življenja, a pre malo više od dve decenije ono je bilo i inspiracija nastanka odevne linije, koja je ostavila veliki trag u modnom svetu – čuvena adidas EQT. Revolucionarna patika EQT je devedesetih godina postala statusni simbol posle pada Berlinskog zida, kada je Nemačka doživljavala seizmički kulturni i modni preokret.

EQT je svojim jednostavnim formama osvajala sve svetske metropole, važeći za liniju koju karakteriše autentičnost u službi potreba sportista. Sa korenima u devedesetim godinama i vizijom koja je stalno usmerena na budućnost, adidas je oživeo EQT liniju i način života koji je vladao u Berlinu pre 26 godina. Evolucijom tehnologije i potreba vernih pratilaca, adidas brend je odlučio da redefiniše EQT kolekciju, spajajući lifestyle i sportsku liniju.

Danas EQT je linija čiji DNK predstavlja poreklo autentičnosti odevanja. Dizajn ikonične kolekcije je osavremenjen, a filozofija linije „Sve što je neophodno. Ništa suvišno“ i dalje je prisutna u njenom razvoju. Moderni dizajn klasičnih modela odeće i obuće sa čuvene tri štafte, u kombinaciji sa bogatom istorijom, vraća EQT na velika vrata.

U najnovijoj adidas kampanji svoju autentičnost prikazuju čuveni reperi Angel Haze i Danny Brown, umetnica Tiff Masey i mladi DJ Jay Daniel iz Detroita.

Budite i vi deo EQT autentičnog pokreta!


Converse ONE STAR SUEDE: Model sa usamljenom zvezdom pagevenicecover Najbolje sa crvenog tepiha filmskog festivala u Veneciji hoodie Let’s Doodle: Napravi „hoodie“ po svojoj meri croprexfeatures_83849GLGL-999x500 Kakve haljine da nosite ove jeseni ·