ABA liga
PULS GRADA · sport&rekreacija

Završni turnir ABA lige za sezonu 2013/14 biće održan u beogradskoj Kombank Areni u periodu od 24. do 27. aprila, a adidas je za svoje fanove pripremio specijalno iznenađenje – ulaznice za polufinalne mečeve i završnu utakmicu Final four Aba lige.

Ovo je treći put da se finalni turnir ABA lige održava u Beogradu, a prva polufinalna utakmica između organizatora turnira, Crvene zvezde Telekom, i Cibone, biće odigrana 24. aprila.

Dan kasnije na programu će biti polufinalni duel između Partizana NIS i Cedevite, a finalni meč biće na programu 27. aprila.

Ljubitelje košarke i najbrže kupce adidas nagrađuje sa po 5 ulaznica za svaki od završnih mečeva, u svakoj adidas brand radnji koje se nalaze u TC Ušće, TC Delta City i Knez Mihailovoj ulici.

Prvih 15 fanova koji od utorka, 22.aprila nakon 15 čaova u ovim radnjama kupe bilo koji adidas proizvod iz košarkaškog asortimana imaju šansu da osvoje karte za Final four i tako bodre svoje favorite u završnim utakmicama.

Ragbi Štikle na ragbi terenu Nike Free 2014 Nova Nike „Free“ kolekcija za trčanje Laura Kasperzak Predivne fotografije majke i ćerke koje rade jogu Belgrade Running Club Spremni za trčanje ·