adidas
PULS GRADA · sport&rekreacija

Prijave za prvi besplatni trening dan posvećen samo ženama, adidas Women Training Day su već uveliko počele, a veliki sportski događaj biće održan u subotu, 10. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b).

Samo za pripadnice lepšeg pola organizovana su 24 besplatna treninga iz oblasti fitnesa, joge i trčanja. Dovoljno je samo da se prijave putem sajta www.boostbelgrade.rs i izaberu termin i trening po želji, a dame koje prođu sve različite sportske programe adidas će na kraju dana nagraditi specijalnim poklon popustom za novu adidas kolekciju.

I to nije jedino iznenađenje! Na ovom uzbudljivom sportskom događaju, prvi put u srpskoj prestonici, biće organizovana i dva fitnes programa za veliki broj vežbača – Air Drum i Silent Disco Fitness. Ovi treninzi su već tri godine pravi hit u Americi, a uskoro će ih iskusiti i sve dame koje su željne novih fitnes izazova. Prema rečima Vanje Brnjašić i Emila Pavelkića, instruktora koji već nekoliko meseci drže ove treninge, Air Drum i Silent Disco su fitnes programi za kojima postoji sve veće interesovanje u Srbiji, posebno među ženama.

„Interesovanje za ove treninge je sve veće, posebno kod ljudi koji vole grupne treninge i dobru muziku, jer muzika je osnova ovih programa. Tokom Air Drum-a kombinovaćemo klasičan fitnes sa palicama za bubanj kako bi se postiglo efektno vežbanje i zabavan trening, a slično je i sa Silent Disco Fitness programom“ – ističe Vanja Brnjašić.

„Silent Disco Fitness je odličan način da uradite svoj kardio trening i da se zabavite dok vežbate sa wireless slušalicama. Spremili smo za vas dva različita izazova. Silent disco vs boxing, intenzivni fitnes trening koji objedinjuje elemente borilačkih veština u zabavu koja ima za cilj da testira vašu formu i Silent disco full drill, funkcionalni trening sa opterećenjem, koji kombinuje kondicione elemente sa elementima snage pri čemu se oblikuju sve mišićne grupe“ – objašnjava Emil Pavelkić i poziva sve dame da se što pre prijave i izaberu svoj termin.

Za iskusne jogije i sve one koji žele da prvi put iskuse ovu drevnu veštinu Vanja Šoškić (Vanjalina) će držati treninge Ashtanga-Vinyasa joge.
„To je moderan stil joge u kome pomoću daha usklađujemo pokrete i razvijamo fleksibilnost, snagu, izdržljivost i balans. Kroz dva različito vođena treninga unećemo ravnotežu u naš um i naše telo. Početni nivo biće za sve dame koje tek žele da se oprobaju u ovoj disciplini i kojima prija smirena dinamika i veći fokus na disanju, istezanju i manje zahtevnim položajima, a napredni nivo biće prilagođen ženama koje vole malo veći izazov i zahtevniju dinamiku treninga“ – objašnjava Vanjalina i ističe da svi koji to žele mogu ostati na oba treninga.

Trčanje kao najbolji način zagrevanja za bilo koju vrstu treninga biće sastavni deo ovog sportskog dana, a prema rečima Veroljuba Zmijanca iz adidas Škole trčanja, biće organizovani treninzi za dva nivoa trkača.

„Za devojke koje žele laganiji trening osmislili smo EASY Jazzrun, trening inspirisan lakim notama džeza i laganim trčanjem sa jogom na kraju treninga, dok će svima ostalima biti na raspolaganju STRONG Pacerun, trening sa akcentom na vežbama snage.“

Vreme za odmor i zabavu dame će moći provesti u Chill zoni gde će imati priliku da isprobaju najnovije modele iz adidas Stella Sport kolekcije i u specijalnoj prostoriji naprave novu profilnu fotku za društvene mreže.

pogba adidas Football lansirao Red Limit kolekciju kopački ku Prirodno je da smo lenji Running in Belgrade RUNNING slavi četvrti rođendan! landscape-1479809658-messi-footballer Mančester junajted i adidas će ponuditi ogromnu sumu novca da dovedu Mesija? · ·