Lancome
PULS GRADA · lepota

Kao deo savremenog životnog stila, ne postoje dva ista dana i koža reaguje na to. Njen ekosistem je poremećen i oslabljen, što dovodi do osećanja peckanja, zategnutosti i povremenog crvenila. Ovi dani izražene osetljivosti se osećaju, čak i ako nisu vidljivi.

Novi Advanced Génifique Sensitive je rezultat smelog cilja: razviti sveže pripremljen jednomesečni tretman koji umiruje kožu, deluje na znake starenja i jača je kada je osetljiva.

Plavi koncentrat sadrži formulu koja je obogaćena antioksidansima koji su 99% čisti, a koje korisnica oslobađa kada otvara bocu kako bi Advanced Génifique Sensitive serum učinila efikasnijim. Ovaj smeli cilj odjekuje vrednostima koje je Génifique prihvatio u poslednjih 8 godina – univerzalni serum je bezvremeni serum.

Zašto vam je potreban Lancôme trio:

1. bori se protiv inflamacija kako bi umirio kožu (zahvaljujući lactobacillus-u);
2. optimizuje epidermalnu strukturu i diferencijaciju i ojačava funkciju barijere kože kako bi se osigurala njena maksimalna efikasnost (zahvaljujući fermentu bifidobacterium-a);
3. cilja na samu strukturu dermisa, promovišući sintezu fundamentalnih komponenti matrikasa za čvršću, puniju kožu (zahvaljujući kvascu).

Koncentrat koji se sveže aktivira

Ferulinska kiselina i vitamin E aktivno sprečavaju oksidativni stres – od unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Uprkos svojoj efikasnosti, ferulinska kiselina je veoma nestabilna i zbog toga je veoma teško uklopiti je u formulu. Oslanjajući se na svoje znanje i iskustvo, Lancôme je uspeo da izoluje ferulinsku kiselinu i vitamin E u plavom serumu koji se oslobađa u momentu kada se bočica otvara. Koža se oseća prijatno i oslobođeno od nelagodnosti koju oseća u danima kada je ekstremno osetljiva, pošto joj se povrati normalan izgled.


Momoa1cover Šta je to na licu muškaraca čemu žene ne mogu da odole? Llums kozmetika Prvi rođendan brenda Llums Cosmetics cover Najgori beauty trendovi iz devedesetih Clever-UV-Tattoos-That-Only-Reveal-Their-Secrets-Under-Black-Lights Kreativne tetovaže koje otkrivaju svoje tajne pod UV svetlom · · · · · ·