sun care linija 2017 TISK_cover
PULS GRADA · lepota

Ovog leta bezbrižno uživajte na suncu uz Sun Care proizvode kozmetičke kuće Afrodita. Neka vaša koža bude zaštićena, negovana i sjajna tokom celog leta. Na raspolaganju su vam zaštitne kreme za lice – Sensitive (posebno primerena za osetljivu kožu) i Age Defence (specijalna formula koja štiti od fotostarenja i sprečava nastanak pigmentalnih mladeža).

Proizvodi koji štite telo pružaju trenutnu  zaštitu kože od opekotina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože s posebno efikasnim sistemom UVA- i UVB-filtera. Dermatološki su testirani i neguju kožu zavisno o njenim individualnim potrebama. Kolekcija za zaštitu dečje kože pruža momentalnu i visoku 100% zaštitu od sunčevih opekotina i dugotrajnih oštećenja kože. Hit leta svakako je Marmelada, proizvod koji pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja preplanulog tena. Tu je i kolekcija namenjena nezi kože posle sunčanja.

Ribbet collageGLGL Kozmetika za početnike: Nega lica u samo par koraka… pagecover Frizure kakve se retko viđaju cover Najbolji muški parfemi za sezonu proleće/leto 2017. Eucerin Aquaporin Put do sveže i glatke kože – dubinska hidratacija · · · ·