frankherfort_holiday_2007_cover
KULTURA · fotografija

Iako na prvi pogled deluju kao kadrovi iz filmova Wesa Andersona, fotografije iz Rusije koje ovde možete da vidite su potpuno autentične. Njihov autor je nemački fotograf Frank Herfort, koji živi na relaciji Berlin-Moskva.

Budući da je rođen u Lajpcigu, koji je u to vreme bio deo Istočne Nemačke, Frank je vrlo dobro upoznat sa atmosferom u postsocijalističkim zemljama koje su najčešće predmet njegovih fotografija. U novoj kolekciji Ruske bajke prikazuje kako izgleda moderna Rusija kroz slike iz života iz gradova kao što su Moskva, Sankt Petersburg i Grozni.

Ako vam se sviđaju fotografije u našoj galeriji, možete ih kupiti kao printove na ovoj adresi. Frank Herfort je prisutan na Facebook i Instagram socijalnim mrežama.

foto: Frank HerfortOtvori galeriju
ray-collins-wave-photos-9_cover Talasi kakve još niste videli 100-years-old-jan-langer-2_cover Kako su nekada izgledali ljudi koji su doživeli stotu These-Photos-of-an-Erupting-Volcano-Lined-Up-With-The-Milky-Way-Will-Make-Your-Jaw-Drop-58ecea6b51846__880_cover1 Veličanstvene erupcije vulkana olga-barantseva-photography-15_cover Bajkovite fotografije ruskih lepotica sa divljim životinjama · ·