Front_Up_1024x500_cover
U VAZDUHU · promo

AIK Banka predstavila je najmoderniji asesoar za ovu sezonu – eWallet. Reč je o najsavremenijem načinu beskontaktnog plaćanja putem mobilnog telefona, uz koji više nećete morati da tražite kartice i keš po novčanicima i torbama, jer plaćanje možete obaviti samo jednim pokretom telefona. Bilo da se opredelite za biznis, kežual, glam ili strit-luk, eWallet će se slagati savršeno uz sve što odaberete, jer je jednostavan i dobar šoping uvek u trendu.

EWallet je mobilna aplikacija AIK Banke namenjena Android uređajima, pomoću koje se obavlja plaćanje na POS terminalima koji prihvataju Mastercard beskontaktne kartice, kako u zemlji tako i u svetu. eWallet koristi Mastercard HCE tehnologiju koja digitalizuje podatke o kartici na siguran način i dodaje novi nivo sigurnosti u proces plaćanja.

01_CHRISTMAS_12_retouch_v21cover Zahvalnost na dar BancaIntesa_nagradnaigra_fotografija Pobednici nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“ iTrainer.hr_1 Postani vrhunski SWIFT programer IMG_0225a IDEA karavan: 4.000 paketića za decu iz 40 ustanova · · · ·