Nike Air Jordan 1998 model
PULS GRADA · shopping

The Air Jordan DMP (Defining Moments Pack) je specijalno izdanje koje uključuje dva para patika odnosno Signature modele XIII i XIV Air Jordan linije. Paket je inspirisan titulama koje je Michael Jordan osvojio sa timom Chicago Bulls u NBA šampionatu u sezoni 1998. godine. Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u Metallic zlatnoj boji.

Modeli dolaze u crnoj specijalno dizajniranoj kutiji sa zlatnim ispisom i prikazanim planom akcije koju je nacrtao Phil Jackson trener Chicago Bulls-a, a upravo ta akcija je jedan od DMP-momenata karijere MJ-a nazvan The Last Shot odnosno poslednji pogodak u čuvenom AJ XIV modelu.

Jordan XIII dolazi u beloj boji sa zlatnim detaljima i novim hologramom na kom je umesto zakucavanja u čuvenoj Jumpman pozi prikazan MJ kako šutira i postiže poslednji pogodak u karijeri The Last Shot, dok je Jordan XIV u crnoj boji sa zlatnim detaljima i ispisom 98 na peti umesto standardnog 23.

The Defining Moments Pack ili DMP je serija kojom se obeležavaju svi najbitniji momenti karijere Greatest Of All Time igrača NBA-a Michael Jordana i spada u važne kolekcionarske primerke. Model će ekskluzivno biti dostupan u Tike šopu u Beogaradu, Karalja Petra 24.

JC1L005L0035_cover Just Cavalli: Nova kolekcija satova i nakita CHEEKbyLISCA_Fruity_40260_41252(F6)-2_cover Kupaći kostimi CHEEK BY LISCA 2017: Mladalački i razigrano perlissima_tirkizna za oglas_cover Perlissima: Handmade nakit Mirjane Ivanović Naslovna_cover ECCO: Evolucija udobnosti · · ·