airbnb-x-louvre-julian-abrams14
U VAZDUHU · svet

Luvr je možda hram umetnosti, ali ne možemo reći da smo tokom posete slavnog muzeja uživali baš u svakom trenutku. Čekanje u redovima na ulazu nas je umorilo i pre nego što smo krenuli u razgledanje umetničkih dela, prevelika gužva je donekle pokvarila iskustvo uživanja u slikama i skulpturama, a što manje kažemo o ljudima koji prave selfije ispred „Mona Lize“, to bolje.

Za bogate i poznate ljude kao što su Barak Obama, Bijonse i Džej-Z se povremeno organizuje privatno razgledanje umetničkih dela sa stručnim vodičem, ali šta ćemo mi ostali plebejci koji nemamo vezu za jedno takvo iskustvo?

Na našu sreću, kompanija Airbnb je mislila na nas. Ona će, naime, jednom srećnom dobitniku i njegovom gostu pružiti priliku da sami provedu noć u Luvru.

Njihova spavaća soba će se nalaziti u maloj piramidi ispod velike piramide na platou ispred muzeja. Prostor ispred Mona Lize će biti pretvoren u salon gde će gosti moći da se odmore od razgledanja uz zakusku i francusku muziku sa gramofona. Večera će se servirati u delu muzeja gde se nalazi Miloska Venera, dok će koncert biti priređen u luksuznoj sobi Napoleona III.

Ako vam sve izloženo zvuči primamljivo, na ovoj adresi možete da se prijavite na konkurs. Sve što treba da uradite je da odgovorite na sledeće pitanje: „Zašto mislite da ste Vi savršen gost za noć sa Mona Lizom?“

Vaš odgovor ne sme da sadrži više od 800 karaktera. Konkurs je otvoren do 12. aprila, tako da je sada pravo vreme da pošaljete svoju prijavu.

cover www.oxforddictionaries.com Neobična čitanja sudbine širom sveta BeFunky-collage (1) Znate li koliko zaista vrede britanski kraljevski dragulji? istock-469241832 Iznajmite Finca i pronađite sreću SEI_57683409-e1553161103250 Otvoren je najveći tematski park u Evropi · · ·