naslovna
PULS GRADA · moda

Sve što izgovori ova šarmantna bakica lucidnog stila, zaljubljenik u život, modu i okrugle naočare, istog trenutka odlazi u legendu i postaje savet koga se modni znalci rado pridržavaju. Ova „gerijatrijska starleta“, kako sebe voli da naziva, uvek je istupala hrabro, bila autentična, negovala sopstveni modni stil i rukovodila se jedino svojim osećajima. Hrabra, ekstavagantna, kolekcionar umetnina, vintidž komada i nakita, ova iskusna dama ne libi se da podeli svoje stavove na temu mode, ali i ljubavi, stila, putovanja i života generalno. Ne samo da je njen modni stil živopisan, već su i njene izjave više nego inspirativne, te uvek sa nestrpljenjem očekujemo nove.

Zbog toga, danas sa vama delimo neke od njenih čuvenih saveta koji se pamte i rado citiraju. Ukoliko ste mislili da vas očekuju odlomci knjige za samopomoć, varate se, iako bismo vam rado preporučili knjigu Rare Bird of Fashion, koja je inspirisana njenim likom i delom. Ono što sledi jesu razmišljanja ove neodoljive dizajnerke enterijera i ikone stila koja su zaista neprocenjiva. „Bolje je biti srećan, nego dobro obučen“, kaže ova ljupka bakica, ali zanimljivo odevanje podrazumeva i dosta zabave, bar kada je ona u pitanju.

Pročitajte njene legendarne savete, te zabeležite one najinteresantnije, kako biste sledeći put kada vam ponestane inspiracije, mogli da ih primenite.

„Ja ne tražim inspiraciju. Ona mi se naprosto desi. Nekada je dovoljno da stanete na bubu, pa da vam se desi inspiracija.“Otvori galeriju
Mango_Journeys2_Look08_108_V2b U društvu danske blogerke Pernille Teisbaek page-cover Lisca FASHION: Moda za leto gettyimages-810007176-1526395703 Francuskinje otkrivaju tajne savršenih modnih kombinacija page_cover_letnji_trendovi Trendovi za proleće i leto: Stvoreno da privlači poglede · · · · ·