Muški šalovi za 2016.
PULS GRADA · moda

Ove zime, šalovi i ešarpe biće obavezni modni dodaci u svakoj kombinaciji kada je muško oblačenje u pitanju. Sva ona gospoda i momci koji bi želeli da svoj oblačenjem poruče kako vode računa o svom izgledu, morali bi, obavezno, da poseduju adekvatan komad, koji ima ne samo funkciju da zaštiti od hladnoće, već i da osveži tmurne zimske dane i vaš izgled tokom nekoliko meseci. Ako dakle, ne znate šta da poklonite momcima u toku novogodišnjih praznika, evo rešenja!

Mnogi ljudi veruju da su šalovi samo za žene, a oni momci kojima je zimi hladno nose ga samo kako bi im bilo ugodnije na snegu ili tokom ledenih dana. Ove sezone, šal je dobio važno „mesto“ u modnim krugovima i nosi se u svakoj prilici i na svim temperaturama. Jedino što bi trebalo da vas zanima jeste materijal i dezen, pa prema karakteru i tipu garderobe odaberite i neki prikladan stari, a novi, modni detalj. Ako niste sigurni, koji bi vam najbolje pristajao, obavezno konsultujte neku trendi pripadnicu „nežnijeg pola“, koja će vam bez mnogo muke objasniti da šal treba da naglasi ili vaše oči ili boju kose, i da u skladu sa odgovarajućom garderobom možete da kombinujete jedan ili više različitih. Od onih napravljenih od vune, preko kašmira i drugih toplih materijala, pogledajte našu galeriju i odlučite se – koji šal će vas krasiti ove zime!

Šalovi i ešarpe - idealan poklon za vašeg muškarcaOtvori galeriju
U potrazi za zimskom inspiracijom U potrazi za zimskom inspiracijom Imitacije modnih reklama Parodije na čuvene modne kampanje Glitter_close_up-1000x530 Nova godina: A vi spremni od glave do pete Leptir mašne u obliku hrane Leptir mašne u obliku hrane · · · · ·