Modeli kao uzori za vežbanje
PULS GRADA · sport&rekreacija

Ako u realnom životu i možete da izbegnete fizičku aktivnost i sport, na društvenim mrežama, a naročito na Instagramu, tako nešto je sasvim nemoguće. Poznate ličnosti toliko su dosadne sa objavljivanjem svojih fotografija, da od njih i njihovih dnevnih aktivnosti ne možete da živite normalno. U svakoj situaciji su egocentrični i dosadni, osim kada je potrebno da vas motivišu da se oko nečega pomučite, jer tada njihove najbolje fotografije mogu da vam pomognu da istrajete u svom cilju.

Znate kako je dobar osećaj kada završite sa treningom i peškirom brišete znoj sa čela. Vaše telo je upravo oslobodilo velike količine hormona sreće, a vama se čini da iako vas svaki mišić boli, možete da preskočite i najvišu zgradu. Ipak, teško je odlučiti se na to, da umesto toplog doma i gledanja televizije, makar dva puta nedeljno odete negde i vežbate. Uvek je previše razloga protiv a malo za, i tako vi puštate da vreme prođe.

Umesto da sledećeg leta ili već u proleće budete kivni, i nezadovoljni, a čitave zime kukate kako vam je hladno, pametno bi bilo da se uputite u vašu redovnu fitnes prostoriju i razmrdate svoje telo. Ako vam je potrebna dodatna motivacija, neka vam fotografije poznatih lica koja se radosno osmehuju, budu najbolji pokazatelj zašto je vežbanje potrebno baš svima!

Adriana LimaOtvori galeriju
adidas i Džejms Harden u filmu "Creators Never Follow" adidas i Džejms Harden u filmu „Creators Never Follow“ 250f92_8ce996c426194592909f440d83f9ef69.jpg_srz_1696_858_85_22_0.50_1.20_0 7 Instagram naloga koji će vam pomoći da se vratite u formu Reebok Reebok kolekcija za jesen-zimu 2015: Vežbajte u stilu Kako biti fit danas Zašto je nekada bilo lakše biti fit nego danas · · · ·