hrana
PULS GRADA · gastro

Ako slavite letnju hranu, zabavu u prirodi i na otvorenom, khm, čak i na terasi, a jedete meso, onda je roštilj prava stvar za vas. Možda ste i poznati kao masjstor/majstorica roštilja? I volite da sa društvom pravite okupljanja gde vaša kulinarska umeća dolaze do izražaja?

Čak i ako ne umete da roštiljate bitno je da volite jela sa roštilja pošto ćemo vam predstaviti neke od najboljih Instagram naloga od kojih će vam poći voda na usta.

Rosie Birkett

Voleli bismo da nas ona svakog dana zove na večeru. Hrana toliko dobro izgleda da bukvalno možemo da osetimo miris mesa sa roštilja. pronađite je na @RosieFoodie.

Tomos Parry

Čovek se i bavi kuvanjem profesionalno, a na roštilj stavlja bukvalno sve, od boranije do limuna. Pronađite ga na @Tomos_pp.

Gizzi Erskine

Njen Instagram ima sve, mačke, hranu i ljude u zanimljivim kostimima. Sva hrana izgleda preukusno. Potražite je na @GizziErskine.

Neil Rankin

On je šef kuhinje, te prosto nije video komad mesa sa kojim nije znao šta da uradi. Fotografije su neverovatne, i ne samo da ide voda na usta, već kao da osećate svež ukus roštilja u ustima. Potražite ga na @FrontlineChef.

Ben Tish

Ovaj čovek će vam pokazati kako da na roštilj bacite i hranu koja nije meso. Da, i on je kuvar u restoranu, a zapratite ga na @Ben.Tish.

Možda ste dobili ideju kako da spremite neku hranu, možda vam je krivo što ne umete da je spremite kako biste hteli, ali sigurno da neko iz vaše ekipe ume super da roštilja, pa nećete ostati uskraćeni za ovo letnje gurmansko zadovoljstvo.

Miamiam Miamiam: Noviteti na meniju originalnog restorana Mandarina_croissant (1 of 1) cover1 Mandarina: Dobro došli na slatki doručak Vege hrana Najbolji Instagram nalozi za vegeterijance i vegane Francuska kuhinja Uživanje u hrani na francuski način ·