Sezonske rasprodaje
PULS GRADA · moda

Ovaj tekst bismo mogli da nazovemo i – kako da u sezonskim rasprodajama izađete kao pobednik, iako se on ne odnosi na sve rasprodaje, već na ovu, koja se trenutno događa po tržnim centrima i koju nije lako ne zapaziti. Nije potrebno previše truda, ali neko vreme svakako jeste da shvatite šta bi vam to bilo potrebno u novoj sezoni, a da lukavo izbegnete skupe prolećne kolekcije i isti trend ispratite uz odevnu kombinaciju koja i stilski i budžetski odgovara baš vama.

Dobra ideja je uvek zlata vredna, ali zahvaljujući domaćim i stranim magazinima dobra ideja vas, kao radoznalu osobu, koja želi da bude u trendu neće koštati mnogo. Najbolji savet je da izbegnete veliku gužvu i bez presije prelistate magazine i portale koji predlažu trendove za novu sezonu, i tek da potom pođete u lov na, da parafraziramo Vuka Karadžića, isto to samo malo drugačije.

Najbolje je da se držite jednog do dva ključna trenda za narednu sezonu, kako se među mnoštvom stilskih karakteristika ne biste pogubili i dospeli u pravi trendi ćorsokak u kojem imate sve, ali zapravo nemate ništa. Pogledajte šta smo za vas odabrali iz starih i novih kolekcija poznatih modnih marki Zara, Mango i H&M na temu „Festivalski boho“ stil.

Mango - haljina bogatog printa na rasprodaji (1990 rsd)Otvori galeriju

Kada internet pretragu završite valjano, i odlučite se kako ćete to izgledati u sezoni proleće/leto 2015. vreme je da protegnete noge do prodavnica, uzmete vaše željene komade na popustu i zauvek rešite tipičan ženski problem „nemam šta da obučem“. Još jedan savet, zlata vredan (ali zahvalite nam se kasnije) odnosi se na odabir – klasika uvek pobeđuje stoga kožnu jaknu kupite na rasprodaji, a minđuše ili šešir možete i u sred maja!


Grammy Najbolje obučene pevačice na dodeli Gremi nagrada Stare i nove holivudske lepotice Koji se stilovi najčešće pojavljuju na dodeli Oskara Najbolji modni stilovi poznatih muzičara Muzičari kao ikone stila Venčanice Najlepše venčanice sa Pariske nedelje visoke mode · · ·