Phil Collins
fotografija

Izdanja i reizdanja, u vreme masovne produkcije svega, teško da iko sem iskrenih i vernih fanova prati detaljno sva muzička reizdanja koja se pojavljuju na godišnjem nivou.

Međutim, kada su reizdanja konceptualno govoreći jednako uzbudljiva koliko i prva izdanja, ne postoji razlog da se na njih ne obrati pažnja. I baš tako je u slučaju Phila Collinsa koji je za svoja reizdanja napravio nove fotografije koje su po svemu iste – osim što su godine prošle a to se najbolje vidi na licu samog autora!

Slavne ličnosti često žele da izbegnu činjenicu da je starenje gotovo neizbežno, te se podvrgavaju različitim zahvatima kako bi pokazali da pravilo biologije ne važi za sve jednako. Kada ste iskreni u svemu što radite od činjenice da sat ne staje takođe možete da napravite pravo malo remek-delo.

Baš je primer Phila Collinsa i njegovih reizdanja, tačnije omota i unutrašnjih omota za nova izdanja starih albuma pokazao kako pravi umetnik ima odgovornost prema svom radu i spreman je da sve stvari posmatra daleko izvan ustaljenih okvira. Fotografije na kojima su prikazani portreti Phila Collinsa u razmaku od par decenija pokazuju koliko je ovaj sjajan muzičar dobar kada je reč o očekivanom, već i kako koncept meditacije o sopstvenoj slavi i starenju zaista može da postane umetnost po sebi!

1983. "Hello, I Must Be Going"Otvori galeriju
Balerina Dan u životu jedne balerine Jelovnik na Titaniku Originalni jelovnik: Šta se posluživalo na Titaniku? Profesije budućnosti 1902. Kako su 1902. zamišljana buduća zanimanja za žene Sa snimanja filmova Marilyn Monroe Marilyn Monroe: Scene sa snimanja filmova najpoznatije plavuše · · · ·