coveralcatela3
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija „TCL Communication“ najavila je lansiranje telefona A3 na sajmu „Mobile World Congress“. Alcatel omogućava svojim korisnicima da uživaju u svakom trenutku. Sa premijum dizajnom, sigurnim čitačem otiska prsta i kvalitetnom kamerom, Alcatel A3 je namenjen mladima koji žele uređaj koji im donosi zabavu i uživanje.

„Korisnici su nam rekli da su slikanje i deljenje fotografija, gejming i puštanje video zapisa osnovni elementi zabave i socijalnog života. A3 pruža sve navedeno, ali i više, uz sjajan dizajn,” izjavio je William Dowie, direktor proizvodnog portfolija u kompaniji Alcatel.

Dizajniran sa stilom Alcatel A3 donosi prelepi tanki dizajn, sa sofisticiranom sjajnom završnom obradom, 3D efektom i metalnim okvirom. Povrh toga, poseduje izmenjeno power dugme za prijatno korisničko iskustvo.

Bezbednost i brzina sa prepoznavanjem otiska prsta
Alcatel A3 ima čitač otiska prsta za unapređenu bezbednost, sa opcijom Private Mode za zaštitu osetljivih podataka. Pored toga, korisnici mogu personalizovati do pet prstiju za pokretanje pet omiljenih aplikacija dikrektno sa ekrana koji je zaključan.

Radosni selfi momenti
Alcatel A3 pomaže aktivnim korisnicima društvenih mreža da kreiraju i dele video zapise i fotografije. Prednja kamera je od 5MP sa selfi blicom, a zadnja od 13 MP sa LED blicom. Možete napraviti selfi jednim dodirom senzora za otisak prsta i dodati zabavne efekte koristeći opcije Face Mask i Face Show. Takođe možete pristupiti selfi albumu ili koristiti opciju Instant Collage da kombinujete nekoliko fotografija.

Sjajno iskustvo
5-inčni HD ekran je odličan na jakom svetlu i idealan je za gledanje fotografija i video zapisa. Vaše korisničko iskustvo će biti bez prekida uz 4G LTE konektivnost i četvorojezgarni procesor. Uživaćete u jasnom zvuku zahvaljujući integrisanom prednjem zvučniku.

Cene i dostupnost
Alcatel A3 biće dostupan u Evropi od maja po ceni od 149 evra (preporučena maloprodajna cena) u dve boje: crnoj i beloj.

coverhuawei Upoznajte P10: Idealna kombinacija tehnologije i umetnosti covermoto Upoznajte novi Moto G5 i Moto G5 Plus coveralcatelu5 Alcatel U5: Za one koji prvi put kupuju pametni telefon Galaxy-Tab-S3-Hands-On-2 Samsung predstavio novi Galaxy Tab S3 · · · · ·